Antena Căutare

Zodia pasiunii: Berbecii vor totul sau nimic! Horoscop DRAGOSTEI săptămâna 2-8 mai

O săptămână extrem de interesantă. Multe planete sunt în Taur, zodia pasiunii. În această inima e posibil să dea impulsuri puternice, dar şi corpul. Suntem mai erotici. Dacă nu avem pe cineva, ar fi bine să găsim ceva foarte plăcut care cere fololsirea simţului tactil. Trebuie să iubim cu foc în această săptămână. E foarte important să avem în preajma noastră persoane cu care putem împărtăşi atingeri duioase.

O săptămână extrem de interesantă. Multe planete sunt în Taur, zodia pasiunii. În această inima e posibil să dea impulsuri puternice, dar şi corpul. Suntem mai erotici. Dacă nu avem pe cineva, ar fi bine să găsim ceva foarte plăcut care cere fololsirea simţului tactil.

Trebuie să iubim cu foc în această săptămână. E foarte important să avem în preajma noastră persoane cu care putem împărtăşi atingeri duioase. În dragoste comunicăm prin priviri, prin prezenţe.

Camelia Pătrășcanu prezintă horoscopul dragostei la emisiunea ”Star Zodiac” de la Antena Stars.

S-au căsătorit și după 19 zile, un accident de mașină i-a răpit femeii memoria! Soțul ei a decis atunci să facă a doua o... Cea mai tare provocare! Acum să te vedem cât de bine stai la capitolul "Iluzii optice"! Găseşte în cinci secun...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x