Antena Căutare

Zodiacul egiptean îți dezvăluie ce se întâmplă cu tine în 2016! Te lovește norocul sau vei plânge cu lacrimi amare?

Zodiacul egiptean este puțin diferit, dar te ajută să descoperi cum îți va merge în anul 2016! Te lovește norocul sau vei plânge cu lacrimi amare?

Zodiacul egiptean îți dezvăluie ce se întâmplă cu tine în 2016! Te lovește norocul sau vei plânge cu lacrimi amare?
Tu ce zodie ești în horoscopul egiptean?

Zodiacul egiptean este puțin diferit, dar te ajută să descoperi cum îți va merge în anul 2016! Te lovește norocul sau vei plânge cu lacrimi amare?

Zodia Nilul - 1 - 7 ianuarie, 19 - 28 iunie, 1 - 7 Septembrie

Cei nascuti sub acest semn sunt pacificatori, amatori de lucruri rafinate si sunt datori lor insisi sa traiasca intr-o stare de permanenta alerta. Sunt receptivi la toate transformarile pe care le implica actiunile lor.
De asemenea, nativii sunt persoane foarte active, dornice de aventura si sigure de victorie. Se vad pururea invingatoare, asa isi doresc sa fie si asa si sunt de cele mai multe ori. Nimic nu le produce o placere mai mare decat confruntarea propriilor forte cu ale celorlalti, confirmandu-si astfel valoarea. Sunt optimiste, au o personalitate foarte pasionala, se inflacareaza cu usurinta si radiaza o foarte mare senzualitate.

Horoscopul țigănesc! Spune ce zodie ești ca să-ți zic ce pățești! Află cum îți va fi viața!

Zodia Ra - 8 - 21 Ianuarie, 1 - 11 Februarie, 18 - 26 Noiembrie

Temperamentul focos al acestei zodii cere multa mobilizare si spirit combativ. Aflate sub tutela zeului Amon-Ra, aceste personalitati sunt temperamentale, angajandu-se in tot ceea ce le face placere. Pentru ca vor sa simta caldura focului, trebuie cucerite furtunos. Vor alege intotdeauna in viata calea cea mai grea pentru ca adora provocarile. Nicioadata nu se vor multumi cu prea putin. Exigentele pe care le au fata de ele insele sunt insa foarte mari si vor avea de suferit din aceasta cauza. Feriti-va sa va jucati cu o persoana nascuta sub acest semn. Riscati sa va jucati cu focul insusi

Ce te așteaptă în anul 2016?

Zodia Mut - 22 - 31 Ianuarie, 30 Oct - 7 Noiembrie

Cei nascuti sub semnul de Mout sunt secretosi si inclinati catre melancolie. Plini de ironie, frustrati in incercarile lor de seductie din cauza timiditatii, poseda totusi o formidabila bogatie interioara pentru ca stiu cum sa mearga direct la tinta in relatiile cu oamenii. Intelepciunea lor este evidenta, sperantele inspiratoare. Ceea ce isi doresc cel mai mult este sa castige bunavointa si potectia unei figuri paterne autoritare.

Zodia Geb - 12 - 29 Februarie, 20 - 31 August

Ca un paznic al vietii, Geb sustine virtutile pozitive cu conditia sa existe dragoste, obedienta si dreptate. Ca un simbol al memoriei, ea ii predispune pe cei nascuti sub acest semn unei cariere de scriitori, administratori sau consilieri. Aerul protector dat de pamant este evident in portretul nativului. Personalitatea data de Geb este atractiva si in acelasi timp foarte sensibila ceea ce este intr-adevar impresionant. Modestia sa si abilitatea empatica pot fi un dezavantaj, dar ascendenta sa cosmica il ridica deasupra egoismului si vanitatii.

Află AICI care sunt celelalte zodii!

Testul suprem de vedere! În imagine se ascunde un mesaj. Îl poți vedea?... Poker și macaua, acum jumătate de secol: Cum arată un set de cărți de joc, vechi de 500 de ani...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x