Antena Căutare

Zodii care NU ȘTIU SĂ IUBEASCĂ! Unele au nevoie de independență,Văsătorii sunt îndrăgostiți de sentimentul în sine

Da, chiar dacă pare greu de crezut, există anumite semne zodiacale pentru care iubirea este un sentiment străin.  

Da, chiar dacă pare greu de crezut, există anumite semne zodiacale pentru care iubirea este un sentiment străin.

E scris în stele sau totul e conjunctural?

1. Rac


Racul are nevoie de independență. Chiar dacă nu reușesc întotdeauna să comunice eficient nevoia lor de independența, se pun întotdeauna pe primul loc când vine vorba de relațiile romantice. Și, pe de o parte, e un lucru bun, în ceea ce privește stimă de șine. Răcii sunt acele zodii care nu știu să iubească. Pentru ei, iubirea e o noțiune dulce și romantică, dar nu e ceva de care să aibă neapărat nevoie. Preferă să evite atașamentul și să minimizeze riscul de a suferi.



2. Vărsător

Vărsătorilor le place ideea de dragoste, dar nu să fie ei îndrăgostiți. Le place mai mult fantezia ideii de iubire, nu iubirea din viață reală. Se îndrăgostesc mai degrabă de staruri din filme, în timp ce în viață lor amoroasă sunt mult mai reci și mai pramatici.

3. Fecioară

Fecioară vrea să se îndrăgostească, dar o face în felul propriu, și știe asta. Lipsa de încredere a Fecioarei în oameni este un indicator că ele înșele nu sunt de prea mare încredere. Într-un fel, Fecioarei îi place dragostea, dar îi place și să o distrugă.

Sursă: andreearaicu.ro

Uită-te bine la palmele tale! Ai acest semn? Iată ce înseamnă LINIA BANILOR... Un român și-a aruncat bradul de Crăciun direct în parbrizul unui șofer: „Imaginează-ți că poate treci singur sau cu copi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x