Antena Căutare

Zodiile care sunt UŞĂ DE BISERICĂ! Şi Angelina de i-ar ispiti, ar rămâne imuni: "Am o regină acasă, iar secretul regatului nostru e DRAGOSTEA!"

Deşi fidelitatea e o "rara avis" în zilele noastre, în mod indubitabil, există şi oameni care nu şi-ar înşela partenerii, orice i-ar ispiti, fie model, actriţă, zeiţă. Specialiştii în astrologie opinează că Racii şi Capricorni sunt două zodii pentru care fidelitatea e un mod de viaţă.

Capricornii sunt persoane agreabile şi vesele, sufletul petrecerii şi extrem de expresive şi fidele. Cuvântul-cheie pentru nativii din această zodie este pasiune. Sunt visători, idealiști şi ambiţioși, dar mai ales fideli. Nimic nu le stă în cale atunci când îşi doresc ceva, iar iubitul sau iubita de lângă ei reprezintă, pentru ei, o alegere asumată, cea mai bună posibilă.

Mai mult, firea sociabilă te poate face să îi placi imediat, mai ales că au o extraordinară capacitate de comunicare pe care şi-o folosesc cu vârf şi îndesat în povestea lor de iubire.

Un atu al Racilor este caracterul integru, modul în care nativii acestei zodii înţeleg să se raporteze la partenerul de viaţă. Chiar și atunci când te va dojeni cu o vorbă, îi va părea rău şi va încerca să repare situaţia. Racii nu sunt doar sinceri, ci au şi o fire veselă, fiind un adevărat balsam sufletesc pentru cei de lângă ei.

Au un stil unic de a fi, un amestec între sinceritate şi autenticitate, fidelitate şi idealizare a persoanei iubite.

Foto. Au găsit un animal care arăta în ultimul hal. Ce s-a întâmplat cu el după ce a ajuns pe mâna îngrijitorilor... „Să plece din țară fiindcă e prea frumos și înnebunește femeile!” E atât de chipeș încât nimeni nu îi poate rezista! Ori...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x