Antena Căutare

Maşina condusă de Paul Walker în primul film din seria "Furios şi iute", vândută cu 185.000 de dolari

Duminică seară, de la 20:30, Antena1 vă aşteaptă în faţa micilor ecrane cu superproducţia "Furios şi Iute", prima parte

Duminică seară, de la 20:30, Antena1 vă aşteaptă în faţa micilor ecrane cu superproducţia "Furios şi Iute", prima parte

În regia lui Rob Cohen, "Furios şi Iute" este un thriller care te introduce în lumea palpitantă a curselor ilegale de maşini. Dominic Toretto (Vin Diesel) este liderul unei bande care este acuzată că ar ataca şi jefui camioane ce transporta aparatura electronică. FBI îl trimite pe Brian O'Conner să lucreze sub acoperire pe străzile de cursă din Los Angeles pentru a-l prinde pe Toretto şi banda lui. O'Conner, care are o aventură cu sora lui Dominic, încearcă să arate ca acesta e nevinovat...

Maşina de curse condusă de Paul Walker în primul film din seria "Furios şi iute" (2001), un model Toyota Supra de culoare portocalie, fabricat în 1993, a fost vândută la licitaţie cu suma de 185.000 de dolari.
Acel automobil de curse, fabricat pe comandă, a fost unul dintre cele câteva modele construite special pentru acel film şi a fost condus de Paul Walker în scena finală din "Furios şi iute", în care personajul său, Brian O'Connor, se întrece cu Dominic Toretto, interpretat de Vin Diesel, şi "zboară" peste o trecere de cale ferată, în timp ce automobilul rivalului său, un model Dodge Charger, tamponează frontal un camion.

Acest automobil de 220 cai putere, înzestrat cu un motor în şase cilindri, avea un preţ estimativ de 200.000 de dolari. Licitaţia a avut loc săptămâna trecută şi a fost organizată de casa Mecum Auctions la Indianapolis, un oraş din statul american Indiana.
Paul Walker se afla în mijlocul filmărilor de la "Furios şi iute 7" în momentul în care şi-a pierdut viaţa într-un accident de automobil, în noiembrie 2013.
"Furios şi iute 7" a devenit filmul cu cel mai bun box office din istoria acestei francize de acţiune, depăşind pragul încasărilor de 1 miliard de dolari în doar 17 zile după lansare.
Habar nu aveai! Ce REPRREZINTĂ semnul ăsta de pe eticheta caserolelor cu CARNE din supermarket... Dezvăluirile lui TANTI ILUȘ, bona unguroică a soților Ceauşescu. Cum au fost crescuți copiii dictatorului...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x