Antena Căutare

Mihai Constantinescu, în stop cardio-respirator. Medicii încearcă să-l resusciteze

Cântăreţul Mihai Constantinescu a fost dus de urgenţă la spital în această seară. El ar fi suferit un stop cardio-respirator. Medicii încearcă să îl resusciteze şi nu au dat deocamdată date despre starea sa.

Cântăreţul Mihai Constantinescu a fost dus de urgenţă la spital în această seară. El ar fi suferit un stop cardio-respirator. Medicii încearcă să îl resusciteze şi nu au dat deocamdată date despre starea sa.

În aceste momente, Mihai Constantinescu se află la terapie intensivă, în stare gravă.

Medicii sunt rezervați în cazul său.

Soția, în vârstă de 47 de ani, a fost cea care a chemat ambulanța, după ce l-a găsit inconștient în casă.

Artistul suferă de stenoză aortică strânsă, cardiopatie valvulară, hipertensiune pulmonară medie şi insuficienţe respiratorii.

În anul 2017, Mihai Constantinescu a fost operat pe cord, iar în urmă cu 12 ani i-au fost montate valve biologice. După intervenţia chirurgicală din anul 2017, cântăreţul le-a mulţumit fanilor care i-au transmis mesaje de încurajare şi a detaliat problemele de sănătate: „Se pare că valva mitrală a avut o mică disfuncţie care cu timpul s-a lărgit. Începusem să obosesc şi se pare că undeva pe o margine a ei încpuse să se calcifice. Obligatoriu trebuia să fac această intervenţie. Valva mitrală este foarte importantă. Nicăieri în lume nu se face perfect această operaţie. Intervenţia a durat şase ore, am sângerat destul de mult“.

Artistul a mai fost internat de urgență și in octombrie 2018, fiind obligat să-și anuleze concertele.

Curs valutar BNR, 13 mai 2019. Cât cresc astăzi euro și dolarul... Veste bună pentru românii care trebuie să-și schimbe buletinul! Anunțul făcut de Primăria Muncipiului București...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x