Antena Căutare

Părinți, știați că Vitamina D poate fi cheia sănătății pentru copii? Sunt feriți de febră și de infecțiile respiratorii

Ar putea o simplă vitamină să ne ferească de infecții și răceli? Nu, nu este vorba despre Vitamina C. Sigur, nu e nimic rău în a lua vitamina C. Însă un nou studiu, publicat în British Medical Journal,  spune că poate exista o anumită vitamină pe care o putem lua pentru a preveni răcelile și infecțiile respiratorii.

Ar putea o simplă vitamină să ne ferească de infecții și răceli? Nu, nu este vorba despre Vitamina C. Sigur, nu e nimic rău în a lua vitamina C. Însă un nou studiu, publicat în British Medical Journal, spune că poate exista o anumită vitamină pe care o putem lua pentru a preveni răcelile și infecțiile respiratorii.

Cercetătorii au analizat 11.000 de persoane din 14 țări diferite și au descoperit că vitamina D poate reduce riscul, cu 12%, de a răci și de a contacta infecțiile respiratorii.

Părinți, știați că Vitamina D poate fi  cheia sănătății pentru copii?  Sunt feriți de febră și de infecțiile respiratorii

Autorii studiului adaugă, de asemenea, că persoanele care au deficit de vitamina D se pot îmbolnăvi mai repede de bronșită sau chiar de pneumonie.

Potrivit Academiei Americane de Pediatrie, majoritatea copiilor au nevoie de de vitamina D. Ei trag un semnal de alarmă păriților, care spun că este probabil ca micuții să nu primească acest nutriet vital din hrană sau de la soare. Se știe că părinții se tem, de obicei, să-și expună copiii la soare.

Sursa, parents.com

Jocurile Olimpice 2018. Cum i-a păcălit o sportivă din SUA pe maghiari... Rihanna a fost impresionată? Cel care a snopit-o în bătaie i-a urat "La mulți ani"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x