Antena Căutare

A ajuns o umbră... Fostul primar de Piatra Neamț este de nerecunoscut. Gheorghe Ștefan „Pinalti” a slăbit enorm!

Toată România îl cunoaște pe Gheorghe Ștefan. Dacă nu ești microbist și nu ai văzut măcar o dată un meci al Ceahlăului în care cel supranumit Pinalti se dădea de ceasul morții pe banca de rezerve, sigur l-ai observat măcar o dată la televizor alături de elena Udrea pe vremea când primul fiu al orașului Piatra Neamț

Toată România îl cunoaște pe Gheorghe Ștefan. Dacă nu ești microbist și nu ai văzut măcar o dată un meci al Ceahlăului în care cel supranumit Pinalti se dădea de ceasul morții pe banca de rezerve, sigur l-ai observat măcar o dată la televizor alături de elena Udrea pe vremea când primul fiu al orașului Piatra Neamț.

Vulcanic și expansiv, Gheorghe Ștefan e o umbră a conducătorului asociat mereu cu lucrurile mai puțin ortodoxe din fotbal și politică. Acesta a fost fotografiat zilele trecute de reporterii Gazetei Sporturilor în timp de ce se ieșea din clădirea Tribunalului București, acolo unde fusese citat într-o nouă speță.

Politicianul a slăbit foarte mult după ce a descoperit că are probleme de sănătate. Altădată un tip corpolent, Ștefan este de nerecunoscut.

Premierul Tudose, decizie de ultimă oră: "Plecăm acasă toţi! Românii nu mai cred în ceea ce facem"... Liviu Dragnea, despre întâlnirea cu premierul Tudose: ”Am avut o întâlnire bună și lămuritoare!” Prim-ministrul: "A...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x