Antena Căutare

A fost aleasă primăriță și a dansat pe MANELE la poarta contracandidatei sale: "Ce manele? Nu au fost manele" - VIDEO

Primăriţa din Chinteni, Lucia Suciu, a tras un dans de bucurie, pe manele, chiar în faţa casei contracandidatei sale, Maria Manu. Filmuleţul ar fi fost făcut imediat după aflarea rezultatelor alegerilor, potrivit monitorulclj.ro.

Primăriţa din Chinteni, Lucia Suciu, a tras un dans de bucurie, pe manele, chiar în faţa casei contracandidatei sale, Maria Manu. Filmuleţul ar fi fost făcut imediat după aflarea rezultatelor alegerilor, potrivit monitorulclj.ro.

“Poliția municipiului Cluj nu se sesizează? Deoarece poliția din Chinteni nu există sau este subordonată primarului (şefa)! (pentru cine nu cunoaşte, dansatoarele sunt însăşi primărița "şefă" şi soţia şefului de post care se manifestă ostentativ în fața casei contracandidatei)”, spune Geanina Manu, fiica candidatei Maria Manu, alături de filmuleţul postat.

Primărița petrecăreața a recunoscut că a petrecut alături de echipa sa, dar nu.. pe manele:

"Nu am nimic de comentat. Noi am sărbătorit victoria, eu, alături de tinerii care s-au adunat în faţa Primăriei. Noi am făcut un tur în localitatea Chinteni. Ce manele? Nu au fost manele", spune Suciu.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

ISTORIA primarilor Bucureştiului. Care sunt edilii care au schimbat cu adevărat faţa Capitalei (GALERIE FOTO)... 2000 de lei amendă pentru cei care nu-și depun declarațiile de avere și interes până la 15 iunie!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x