Antena Căutare

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014 | Daciana Sârbu şi Carmen Iohannis şi-au însoţit soţii la vot. Cum s-au afișat doamnele la brațul candidaților

Două doamne. Două soţii. Două femei puternice. Prima e în politică de pe băncile şcolii. Cealaltă a făcut carieră la şcoală, ca profesor. Doar una va fi prima. Prima doamnă a României

Două doamne. Două soţii. Două femei puternice. Prima e în politică de pe băncile şcolii. Cealaltă a făcut carieră la şcoală, ca profesor. Doar una va fi prima. Prima doamnă a României

Daciana Sârbu şi Carmen Iohannis şi-au însoţit soţii la vot. Au împărţit zâmbete şi fiecare şi-a susţinut soţul, cum a ştiut mai bine. Emoţiile zilei nu s-au terminat.

Daciana a purtat un deux piece, care i-a pus talia în evidenţă. Fără accesorii și într-o culoare puternică. Aceeaşi culoare ca la primul tur: mov. Un ton ceva mai închis ca data trecută.

La vot, sarcinile s-au împărţit. Andrei a stat cu tatăl, iar Irina, cu mama. Inclusiv în cabină. Copiii au băgat buletinele în urnă.

Daciana a zâmbit mereu. La 37 de ani, e obişnuită cu ieşirile publice.

„De mâine îmi doresc să ne aducă Dumnezeu mai multă linişte şi înţelegere. Pentru asta am votat” a declarat Daciana Sârbu la ieșirea de la urne.

La câteva sute de kilometri distanţă, o altă soţie şi-a ţinut soţul de mână. Profesoara Carmen Iohannis a purtat un palton de culoare gri iar la gât a avut o eşarfă turcoaz cu buline.

Înainte să introducă buletinul în urnă şi-a privit soţul, în ochi. La declaraţii l-a lăsat pe el să fie în centrul atenţiei.

„A fost o zi foarte frumoasă. Sper să rămânem tot aşa. Până acum a fost bine” a declarat aceasta.

Pentru cele două doamne bătălia se încheie în această seară la ora 21.00, când se vor închide urnele.

Vezi imagini pe observator.tv!

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Peste 18.000.000 de români sunt aşteptaţi să-şi aleagă preşedintele... ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014 | Exit - poll: Victor Ponta 50, 9 %, Klaus Iohannis 49,10%...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x