Antena Căutare

Decebal Traian Remeş, fost ministru al Agriculturii, a murit

Fostul ministru al Agriculturii, Decebal Traian Remeș, a murit, vineri seara. Informația a fost confirmată pentru Medifax de către Sorina Pintea, directorul Spitalului Județean Baia Mare, unde Remeș a fost internat.

Decebal Traian Remeş, fost ministru al Agriculturii, a murit
Decebal Traian Remeş

Decebal Traian Remeș a fost ministru al Agriculturii în 2007 și ministru al Finanțelor Publice în perioada 1999 – 2000. Acesta a decedat la 71 de ani.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Fostul ministru al Agriculturii a fost condamnat la închisoare cu executare pentru trei ani, în dosarul Caltaboşul. În dosarul Caltaboşul, pe în 14 februarie 2012, a fost condamnat şi Ioan Avram Mureşan tot la trei ani de închisoare cu executare. Mai mult, denunţătorul acestora, Gheorghe Ciorbă, a fost și el condamnat la un an şi şase luni de închisoare cu suspendare. Decizia a fost contestată la Completul de cinci judecători.

Vezi și: Decebal Traian Remeș, interviu de pe patul de spital

CSM, în avizul negativ pentru Giorgiana Hosu: Deşi a ocupat funcţii de conducere în cadrul DIICOT încă din anul 2007, nu... Miniştrii Guvernului Orban II, aceiaşi ca în actualul Cabinet, audiaţi de comisiile de specialitate; Florin Cîţu este pr...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x