Antena Căutare

Jumatate de milion de români au fost în stradă! OUG 13, abrogată, însă manifestanții au mai protestat

În cea de șasea zi de proteste, peste jumatate de milion de români au ieșit în stradă.

În cea de șasea zi de proteste, peste jumatate de milion de români au ieșit în stradă, la manifestațiile antiguvernamentale din Capitală și din țară, după abrogarea OUG 13/2017.

Demonstranţii părăsesc Piaţa Victoriei din Capitală pe muzica lui Vali Sterian. Aproximativ 280.000 de oameni au participat duminică la protestele din Bucureşti, cerând demisia Guvernului. Manifestanţii au aprins la ora 21.00 telefoane, lanterne şi brichete. Peste 350.000 de persoane au ieşit să protesteze şi în alte oraşe din ţară: Cluj-Napoca, Sibiu şi Timişoara - 40.000, Iaşi - 30.000

UPDATE 22.45: Manifestanţii părăsesc Piaţa Victoriei în sunet de vuvuzele şi pe muzica lui Vali Sterian

Demonstranţii pleacă din Piaţa Victoriei după o manifestaţie cu participare record.

București: Peste 280.000 de oameni protestează în Piaţa Victoriei. Manifestanţii au cântat Imnul pentru a treia oară

Peste 280.000 de oameni protestează în Piaţa Victoriei şi, la ora 22,00, au intonat Imnul Naţional, pentru a treia oară în această seară, apoi au continuat să scandeze "Demisia” şi "Nu cedăm”.

Numărul oamenilor care vin să protesteze în Piaţa Victoriei continuă să crească, manifestanţii ocupând atât zona din faţa sediului Guvernului, cât şi toate bulevardele din zonă.

La ora 21.30, protestatarii au oprit scandările şi au ţinut un moment de reculegere, timp de câteva secunde a fost linişte totală, iar pe blocul din apropiere a fost proiectat „#Colectiv”. După momentul de reculegerii, oamenii au aplaudat puternic şi au scandat "Ne-aţi unit, aţi reuşit".

Iași: Piața Unirii, neîncăpătoare pentru peste 25.000 de manifestanți

Piața Unirii din centrul Iași a fost neîncăpătoare duminică seara pentru cei peste 25.000 de manifestanți care au fost la protestul antiguvernamental la momentul de vârf.

Potrivit unor estimări ale forțelor de ordine, e posibil ca numărul celor care au venit la protest să fi fost mai mare, având în vedere că unele persoane nu au participat la protest pe întreaga durată a acestuia.

Manifestanții, bătrâni, adulți sau tineri ori studenți spuneau că nu se mulțumesc doar cu abrogarea Ordonanței 13/2017 și că solicită demisia Guvernului.

O tânăra a declarat că a venit în Piața Unirii pentru că își doreste "normalitate".

Protestatarii continuă să se strângă în Piața Victoria!... Acasă la ministrul Justiției. Părerea oamenilor din Caracal despre Florin Iordache....

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x