Antena Căutare

Premierul Grindeanu, primele declarații despre soarta OUG 13: „Vom face în regim de urgenţă o şedință de guven pentru aborgarea acestei ordonanţe!” LIVE TEXT

După ce liderul PSD, Liviu Dragnea, și premierul Sorin Grindeanu au anunţat că nimic nu-i va face să dea înapoi în privinţa controversatei ordonanţe care a scos sute de mii de oameni în stradă, iată că Grindeanu face primele declarații.

Premierul Sorin Grindeanu a făcut primele declarații despre OUG 13, după ce a anunțat că va face acest demers pe pagina oficială de Facebook a Guvernului.

„Am ascultat şi am văzut foarte multe opinii, multe venind din partea colegilor mei din partid. Colegi din coaliţia guvernamentală, de politică. Am auzit foarte multe opinii de la oameni simpli, vocea străzii. Vin azi să vă spun decizia mea, ca prim ministru, în ceea ce înseamnă dezbaterea publică din acesdte zile. Nu vreau şi nu doresc să dezbinăm România.

România nu poate fi ruptă în două. România, cred eu, în acest moment, în tot ceea ce se întâmplă, pare ruptă în două. este ultima mea dorinţă de a se ajunge la aşa ceva. În acelaşi timp, tot ceea ce îănseană decioziile pe care CCR le-a luat în timp şi care nu au fostpuse în practic, e normal,m ca în cel mai scurt timp să-şi găsească transpunerea în cadrul legal. Orice decizie a CCR este obliogatorie pentru opricine. Pe de altă parte, dincolo de mitinguri, s-a creat un clivaj în societate. Membrii şi susţinătorii noştri ne îndeamnă să contniuăm acest demers”, a declarat Grindeanu.

Totodată, a anunțat că duminică, „vom face în regim de urgenţă o şedință de guven pentru aborgarea acestei ordonanţe”.

20.37: „Mi s-a părut un premier neconvingător într-un moment de criză a țării sale!”, a declarat în direct, într-o intervenție telefonică pentru Observator, jurnalistul Cătălin Tolontan.

18.00: 'În această seară, de la ora 20,20 veți putea urmări live pe pagina Guvernul României declarațiile pe care le voi da'', a afirmat prim-ministrul.

ȘTIRE INIȚIALĂ: După ce liderul PSD, Liviu Dragnea, și premierul Sorin Grindeanu au anunţat că nimic nu-i va face să dea înapoi în privinţa controversatei ordonanţe care a scos sute de mii de oameni în stradă, iată că Grindeanu face primele declarații. În jur de 80.000 de oameni sunt, la ora transmiterii ştirii, în faţa Guvernului României.

Soarta Ordonanţei cu numărul 13 este rescrisă de coaliţia de Guvernare, chiar la această oră.

Ordonanţa de Urgenţă 13, la un pas de abrogare!... Ora de educație civică din stradă. Suzetele au înlocuit astăzi, vuvuzelele în Piaţa Victoriei!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x