Antena Căutare

UPDATE: Președintele Klaus Iohannis a fost operat la Spitalul "Carol Davila" din Capitală

Președintele Klaus Iohannis a fost internat marți la Spitalul Universitar de Urgență Militar Central "Dr. Carol Davila" și operat la umărul drept, informează un comunicat al Administrației Prezidențiale, citat de Agerpres.

Președintele Klaus Iohannis a fost internat marți la Spitalul Universitar de Urgență Militar Central "Dr. Carol Davila" și operat la umărul drept, informează un comunicat al Administrației Prezidențiale, citat de Agerpres.

UPDATE: Reprezentanţii Spitalului Universitar de Urgenţă Militar Central "Dr. Carol Davila" anunţă că intervenţia la care a fost supus, marţi, preşedintele Klaus Iohannis a decurs fără probleme, în timp ce şeful statului spune, pe Facebook, că miercuri îşi va relua activitatea la Palatul Cotroceni.

"În data de 26 aprilie, preşedintele domnul Klaus Werner Iohannis a fost internat şi operat în cadrul Spitalului Universitar de Urgenţă Militar Central „Dr. Carol Davila”, la nivelul umărului drept pentru : impingement (conflict) subacromial drept, burşită subacromială dreaptă, leziune de tendon supraspinos. Intervenţia s-a desfăşurat artroscopic, a decurs în condiţii optime iar, în prezent, starea de sănătate a preşedintelui României este foarte bună", au transmis, marţi, reprezentaţii Spitalului Universitar de Urgenţă Militar Central "Dr. Carol Davila".

"Starea de sănătate a președintelui României este foarte bună, fiind apt din punct de vedere medical pentru îndeplinirea atribuțiilor funcției", se arată în comunicatul citat.

Mai mult, pe pagina de Facebook a președintelui a apărut un mesaj în acest sens: "Astăzi am fost supus unei intervenții chirurgicale la umărul drept. Operația a fost una reușită, mă simt bine și mâine îmi voi relua activitatea la Palatul Cotroceni. Apreciez munca echipei de medici și mulțumesc întregului colectiv de la Spitalul Universitar de Urgență Militar Central „Dr. Carol Davila”".

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x