Antena Căutare

Președintele Portugaliei, primit la Palatul Cotroceni! Carmen Iohannis a ieșit din nou în evidență cu ținuta sa: Uite cum a apărut Prima Doamnă a Țării

Președintele Klaus Iohannis l-a primit miercuri la Palatul Cotroceni pe omologul său din Portugalia, Anibal Cavaco Silva, aflat într-o vizită de stat în România.

Președintele Klaus Iohannis l-a primit miercuri la Palatul Cotroceni pe omologul său din Portugalia, Anibal Cavaco Silva, aflat într-o vizită de stat în România, notează Agerpres.

Ceremonia primirii a avut loc pe platoul oficial de la Palatul Cotroceni, unde, după intonarea imnurilor celor două state, președintele Portugaliei a dat onorul Regimentului de Gardă și Protocol.

Foto: Facebook/Klaus Iohannis

VIDEO! În română pronunţă rar cuvintele, dar iată cum vorbeşte Klaus Iohannis în limba germană

Șeful statului i-a primit împreună cu soția sa, Carmen Iohannis, pe oficialul portughez și soția sa, Maria Cavaco Silva. Președintele Iohannis și soția sa au venit pe jos de la Palatul prezidențial până la Platoul de ceremonii. Prima Doamnă a României a impresionat printr-o ținută extrem de elegantă, iar fotografiile postate de președintele Iohannis pe contul său de Facebook au fost îndelung apreciate de către admiratorii săi.

Foto: Facebook/Klaus Iohannis

Din delegația președintelui Klaus Iohannis fac parte consilierii prezidențiali Dan Mihalache, Leonard Orban, Cosmin Marinescu și Lazăr Comănescu și secretarul de stat în MAE George Ciamba.

Foto: Facebook/Klaus Iohannis

Miercuri seara, președintele Klaus Iohannis și soția sa, Carmen Iohannis, vor oferi un dineu în onoarea președintelui Republicii Portugheze, Anibal Cavaco Silva, și a soției sale, Maria Cavaco Silva.


INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările



Înalta Curte de Casație și Justiție a decis: Elena Udrea este liberă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x