Antena Căutare

Belea mare la viitoarea nuntă a lui Radu Mazăre! Fostul edil a primit o veste proastă

Ziua nunţii lui Radu Mazăre se apropie, iar fostul primar are o mare dezamăgire. Nu va putea să împlinească dorinţa tatălui său. Acesta a lăsat o moştenire specială. Sticle de vin, păstrate zeci de ani pentru nunta fiului său cel mare.

Ziua nunţii lui Radu Mazăre se apropie, iar fostul primar are o mare dezamăgire. Nu va putea să împlinească dorinţa tatălui său. Acesta a lăsat o moştenire specială. Sticle de vin, păstrate zeci de ani pentru nunta fiului său cel mare. Din cauza regulilor stricte, însă, niciuna dintre ele nu va fi deschisă în închisoare, spune cu regret mama fostului politician. Care i-a adus fiului său, în închisoare, un pachet special.

Potrivit regulilor din închisoare, la nuntă vor fi doar zece invitaţi. Din partea mirelui, vor veni cei doi fraţi, mama lor şi fiul fostului politician. Naşii încă nu au fost aleşi. Meniul de nuntă nu va fi însă unul. tradiţional. Cei doi miri nu au voie să aducă mâncare din afara închisorii, dar pot cumpăra produse de la magazinul penitenciarului Rahova. Altfel, vor primi ceea ce mănâncă toţi deţinuţii, într-o zi obişnuită. Adică biscuiţi, ceai şi marmeladă, apoi ciorbă cu legume, iar la felul doi - mazăre, musaca sau fasole cu cârnaţi. În loc de tort- orez cu lapte.

Scandal între Mihai Tudose și Răzvan Cuc. Jigniri directe între fostul premier și actualul ministru al Transporturilor... Irina Tănase, o nouă vizită surpriză la Liviu Dragnea. Cu ce bărbat a apărut blonda la penitenciar!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x