Antena Căutare

România are prim ministru. Sorin Grindeanu, desemnat premier printr-un comunicat de presă!

Preşedintele Klaus Iohannis a semnat, vineri, decretul de desemnare a lui Sorin Grindeanu pentru funcţia de prim-ministru.

Preşedintele României, domnul Klaus Iohannis, a semnat vineri, 30 decembrie a.c., decretul privind desemnarea domnului Sorin Mihai Grindeanu în calitate de candidat la funcţia de prim-ministru, pentru a cere votul de încredere al Parlamentului asupra programului şi listei noului Guvern, potrivit art. 103 alin. (2) din Constituţia României, republicată”, a anunţat Administraţia prezidenţială într-un comunicat de presă.

Este o premieră anunţarea printr-un comunicat de presă a desemnării premierului.

De obicei, un astfel de anunţ era făcut de către şeful statului la Cotroceni, unde era invitat şi prezentat public şi cel care era desemnat.

Sorin Grindeanu, propus de PSD pentru funcţia de prim-ministru, a avut o întâlnire cu preşedintele Klaus Iohannis, joi, la Palatul Cotroceni. Discuţia a durat aproximativ jumătate de oră.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00