Antena Căutare

Țara noastră, avertizată de Rusia pentru declaraţii "antiruse". Reacţia oficialilor români

Rusia a avertizat România cu privire la unele declaraţii "antiruse" ale preşedintelui Traian Băsescu în legătură cu criza din Ucraina. Moscova a subliniat că o deteriorare a relaţiilor nu este în folosul niciuneia dintre cele două părţi. Reacția oficialilor români nu a întârziat să apară.

Rusia a avertizat România cu privire la unele declaraţii "antiruse" ale preşedintelui Traian Băsescu în legătură cu criza din Ucraina. Moscova a subliniat că o deteriorare a relaţiilor nu este în folosul niciuneia dintre cele două părţi.

Reacția oficialilor români nu a întârziat să apară. "Liderul român a acuzat Rusia de comiterea unei «agresiuni împotriva Ucrainei» la ceremoniile de aniversare a 10 ani de la intrarea României în NATO" a declarat Ministerul rus de Externe, adaugând că şeful diplomaţiei române, Titus Corlăţean nu a respins această declaraţie.

"Se poate ghici în spatele acestor atacuri intenţia clară a Bucureştiului de a ignora adevăratele cauze ale crizei din Ucraina", a adăugat diplomaţia rusă.

Citește mai multe pe observator.tv!

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x