Antena Căutare

Schimbare de... preferințe. Băsescu a renunțat la Udrea. Are o nouă protejată!

Traian Băsescu și Elena Udrea au alcătuit cel mai fidel și longeviv cuplu din punct de vedere politic de pe scena autohtonă. Din 2004 și până acum, timp de 12 ani, cei doi au avut aceleași opinii politice, ba chiar Băsescu a renunțat la alianțe politice și chiar și la propriul partidul, PDL, doar pentru a-și susține protejata

Traian Băsescu și Elena Udrea au alcătuit cel mai fidel și longeviv cuplu din punct de vedere politic de pe scena autohtonă. Din 2004 și până acum, timp de 12 ani, cei doi au avut aceleași opinii politice, ba chiar Băsescu a renunțat la alianțe politice și chiar și la propriul partidul, PDL, doar pentru a-și susține protejata.

Săptămâna trecută, cei doi au anunțat că o vor lua, cel puțin pentru o perioadă, pe alte drumuri pe scena politică. “Nu am vorbit și nu m-am consultat cu Traian Băsescu, așa că de acum drumurile noastre s-au despărțit. Avem drumuri diferite”, a declarat aceasta în momentul când și-a anunțat candidatura independentă la alegerile parlamentare din decembrie.

Potrivit Libertatea, ruptura nu pare să-l afecteze pe Traian Băsescu, care are oficial o nouă protejată. De această dată este vorba de o brunetă: fosta PSD-istă Magda Bistriceanu (vezi foto).

Ultimii oameni care l-au văzut în viață pe Regele Carol I au fost împușcați la înmormântarea sa, chiar în fața sicriului...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x