Antena Căutare

Arnold Schwarzenegger dansează hula-hoop și fredonează cântecele pentru copii, la Antena 1. Fă cunoștință cu un "Polițist de grădiniță"

Sâmbătă, de la 20.00, îl veți putea vedea pe Arnold Schwarzenegger într-un rol cu totul aparte. Nu se va lua la bătaie cu nimeni și nici nu va împușca roboți. Rolul de Terminator e istorie. Faceți cunoștință cu detectivul John Kimble!

Sâmbătă, de la 20.00, îl veți putea vedea pe Arnold Schwarzenegger într-un rol cu totul aparte. Nu se va lua la bătaie cu nimeni și nici nu va împușca roboți. Rolul de Terminator e istorie. Faceți cunoștință cu detectivul John Kimble!

Kimble trebuie să lucreze sub acoperire ca educator, pentru a putea prinde nişte traficanţi de droguri, însă se loveşte de câţiva copii nărăvaşi care îi încurcă planurile! Aşa ajunge el să cânte refrene de grădiniţă la ukulele şi să danseze hula-hoop.

În ”Polițist de grădiniță”, o producție presărată din belşug cu situaţii comice şi care a avut aproape 100 de milioane de dolari încasări în prima săptămâna a apariţiei sale în cinematografele americane, Arnold Schwarzenegger este, așadar, un detectiv dur, capabil de orice pentru a-i prinde pe răufăcători. El se află pe punctul de a pune mâna pe un traficant de droguri lipsit de scrupule, pe nume Cullen Crisp.

Singura persoană care poate depune mărturia menită să-l pună definitiv în spatele gratiilor pe Crisp este chiar fosta soţie a acestuia. Problema e că femeia a dispărut fără urmă, tot ce ştie Kimble fiind numele unei grădiniţe din Oregon pe care o urmează fiul ei de şase ani. Pentru că lucrurile nu ies aşa cum îşi doreşte, detectivul se vede nevoit să lucreze sub acoperire.

În timp ce se zbate să pună mâna pe ticălos, Kimble îşi găseşte timp şi pentru o idilă cu una dintre educatoarele de la grădiniţă, frumoasă Joyce jucată de Penelope Ann Miller.

La Antena 1 vor fi “Minus 25 de grade” în plină caniculă! Pregătiți pentru un film extraordinar?... SPECTACOL ȘI TON. Am știut întotdeauna că se vor întoarce...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x