Antena Căutare

Prima imagine cu Mihaela și Constantin, după ce au ieșit din Casa Mireselor. Fanii au fost emoționați să-i revadă!

S-au cunoscut la „Mireasă pentru fiul meu” și povestea lor de dragoste a impresionat întreaga țară. Au fost aproape să câștige Marele Premiu, dar norocul nu a fost de partea lor. Cu toate că nu s-au putut căsători în Marea Finală, Mihaela și Constantin sunt mai îndrăgostiți ca oriând. Cel puțin asta demonstrează ultimele fotografii pe care le-au postat pe Facebook.

S-au cunoscut la „Mireasă pentru fiul meu” și povestea lor de dragoste a impresionat întreaga țară. Au fost aproape să câștige Marele Premiu, dar norocul nu a fost de partea lor. Cu toate că nu s-au putut căsători în Marea Finală, Mihaela și Constantin sunt mai îndrăgostiți ca oriând. Cel puțin asta demonstrează ultimele fotografii pe care le-au postat pe Facebook.

„Aici am găsit o femeie ruptă din Rai. Mihaela, vom începe o nouă viață!”, a spus el, încrezător în Marea Finală, înainte să facă alegerea riscantă prin care a pierdut și o parte din suplimentul la Marele Premiu, și șansa de a se căsători cu femeia iubită.

Happy Channel porneşte cu audienţe de top spre grila de toamna: locul al patrulea în clasamentul tuturor televiziunilor!... Nu s-au căsătorit în finala de la „Mireasă”, dar au făcut logodna la biserică? Cum a răspuns Constantin la întrebarea  „...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x