Antena Căutare

Shakira și Pique, gest SURPRINZĂTOR pentru un bucătar. Cum își tratează cei doi angajații

Shakira și Pique și-au petrecut vacanța în Ibiza, alături de cei doi copii ai lor, Milan (5 ani) și Sasha (3 ani). Celebrul cuplu a angajat un bucătar personal, pentru o săptămână, care a fost răsplătit cu un bacșiș de 20.000 de euro.

Shakira și Pique și-au petrecut vacanța în Ibiza, alături de cei doi copii ai lor, Milan (5 ani) și Sasha (3 ani). Celebrul cuplu a angajat un bucătar personal, pentru o săptămână, care a fost răsplătit cu un bacșiș de 20.000 de euro.

Informația a fost publicată la un post de radio argentinian, de un jurnalist care a precizat că este prieten cu respectivul ,,chef".

,,Am un prieten care locuiește în Ibiza și a fost angajat de Shakira și Pique să le fie bucătar pentru o săptămână. Cuplul a fost încântat de cum a gătit, de cum le-a preparat micul dejul și l-au tratat foarte bine. Când s-a terminat vacanța, i-au spus că au fost foarte mulțumiți de munca lui, că le-a plăcut foarte mult mâncarea și i-au dat un bacșiș", a povestit jurnalistul.

Viitoarea Prințesă a Inimilor? Meghan Markle, tribut emoționant pentru Diana. Cum a apărut viitoarea prințesă la brațul ... Maia Morgenstern, declarație ȘOC: ,,Trupul meu îmi spune STOP”. Ce se întâmplă cu celebra actriță...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x