Antena Căutare

100 de ani de la intrarea României în Primul Război Mondial! Militarii participă la o ceremonie națională în Parcul Carol!

Ministerul Apărării Naționale marchează, duminică, împlinirea a 100 de ani de la intrarea României în Primul Război Mondial.

Ministerul Apărării Naționale marchează, duminică, împlinirea a 100 de ani de la intrarea României în Primul Război Mondial.

Ceremonia națională dedicată marcării a 100 de ani de la intrarea României în Primul Război Mondial va avea loc la Mormântul Ostașului Necunoscut din Parcul Carol, din Capitală, începând cu ora 12,30.

În cadrul evenimentului va fi oficiată o slujbă de pomenire a eroilor, va fi depusă o coroană de flori, iar membrii Asociației Tradiții Militare vor "depune jurământul militar", așa cum era el rostit în urmă cu o sută de ani.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

"De asemenea, va fi ținut un moment de reculegere, iar militarii Brigăzii 30 Gardă 'Mihai Viteazul' vor trage salve de artilerie. În Memorialul Eroilor Neamului vor fi aprinse candele în memoria eroilor căzuți la datorie. În finalul ceremoniei, va avea loc un exercițiu militar de tip drill-team pe platoul superior din Parcul Carol", precizează MApN.

La evenimentul din Parcul Carol vor fi prezenți și copiii din Asociația Cercetașilor Tradiționali din România, arată Agerpres.

Un bucureștean a căzut cu mașina în râul Dâmbovița! Ce s-a întâmplat după?... La unii trag banii și norocul, alții plâng cu lacrimi amare! Ce le așteaptă pe zodii în săptămâna viitoare?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x