Antena Căutare

17 persoane, de urgență la spital / Accident grav în Maramureș! 50 de persoane, implicate. A fost activat Planul Roşu de intervenţie!

Un accident rutier s-a produs, luni, în localitatea Vadul Izei, din judeţul Maramureş, fiind activat Planul Roşu de intervenţie. Din primele informaţii s-au ciocnit un autobuz cu circa 50 de persoane şi un TIR, mai multe echipaje fiind trimise la locul accidentului.

Un accident rutier s-a produs, luni, în localitatea Vadul Izei, din judeţul Maramureş, fiind activat Planul Roşu de intervenţie. Din primele informaţii s-au ciocnit un autobuz cu circa 50 de persoane şi un TIR, mai multe echipaje fiind trimise la locul accidentului.

UPDATE: Un număr de 17 persoane au fost transportate la spital pentru investigaţii suplimentare, în urma accidentului care s-a produs, luni după-amiază, în judeţul Maramureş, fiind implicate un autobuz şi un autocamion. Două dintre persoane sunt în stare mai gravă, dar conştiente.

UPDATE: Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Maramureş au precizat că două dintre victime prezinta traumatisme multiple, una dintre acestea fiind în stare gravă.

Un medic face triajul persoanelor implicate în accident şi stabileşte cine are nevoie de îngrijiri medicale, iar o autospecială de transport victime multiple este în drum spre locul accidentului.

Deocamdată, nu s-au stabilit împrejurările producerii evenimentului rutier.

_________________________________________________________________________

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU) un accident rutier s-a produs, luni, în localitatea Vadul Izei, fin judeţul Maramureş, fiind implicate un autobuz cu aproximativ 50 persoane şi un autocamion.

La nivelul judeţului Maramureş s-a declanşat Planul Roşu de Intervenţie. O singură persoană a fost încarcerată, fiind cooperantă, însă s-a reuşit descarcerarea şi a fost predată echipajului de prim-ajutor SMURD.

Au fost alertate un echipaj de descarcerare, două echipaje de prim ajutor SMURD, o autospecială de transport victime multiple şi 3 echipaje ale Serviciului de Ambulanţă.

Până la ora transmiterii acestei ştiri, 13 persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Cum îşi riscă viața şoferii pe DN 2N. Carosabilul pur și simplu s-a prăbușit: "Murim pe drum, cu nenorociții ăștia.... Anunț de ultimă oră! România va fi lovită de ninsori puternice: Vom avea COD PORTOCALIU...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x