Antena Căutare

2016 este anul maimuței de foc! Ce zodii vor fi puse la grele încercări!

Planeta va fi supusă timp de 12 luni unor numeroase turbulențe politice și financiare, din cauza caracterului răutăcios și imprevizibil al maimuței, care domină calendarul lunar chinez, conform predicțiilor făcute de maeștrii feng shui din Hong Kong.

2016 este anul maimuței de foc! Ce zodii vor fi puse la grele încercări!
Tu ce zodie ești?

Planeta va fi supusă timp de 12 luni unor numeroase turbulențe politice și financiare, din cauza caracterului răutăcios și imprevizibil al maimuței, care domină calendarul lunar chinez, conform predicțiilor făcute de maeștrii feng shui din Hong Kong.

Noul an lunar chinez, care a început la 8 februarie, poate fi chiar incendiar, deoarece maimuța poate fi asociată pentru prima oară după 60 de ani focului, sunt de părere specialiștii în domeniu, care văd totuși oportunități pentru inovatori și pentru femei, relatează Agerpres.

Maimuța este asociată tradițional metalului, sinonim cu duritatea, în timp ce focul reprezintă soarele, potrivit lui Alion Yeo, maestru feng shui reputat din fosta colonie britanică.

"Când cele două elemente (maimuță și foc) sunt asociate, temperatura crește foarte mult. Trebuie să ne așteptăm la numeroase dispute și la boli", a explicat el. "Putem chiar asimila metalul și focul cu rachetele sau gloanțele", a subliniat expertul.

Arta feng shui — care înseamnă vânt și apă — are o mare influență în numeroase țări din Asia. Locuitorii urmează aceste principii pentru a-și aranja locuința sau biroul și pentru a lua decizii, în speranța de a-și crește bunăstarea, norocul și averea. Se bazează pe filosofia străveche ce consideră că evenimentele sunt produsul unui echilibru subtil între cele cinci elemente care formează universul: metal, lemn, apă, foc și pământ.

Potrivit doamnei Thierry Chow, clarvăzătoare din Hong Kong, evenimentele care vor veni ar putea fi dramatice din cauza Maimuței de fier. "Focul este elementul dominant. Când focul se combină cu maimuța, balanța se înclină, iar semnul devine imprevizibil. Se vor întâmpla multe lucruri neprevăzute", a spus ea.

Acestea sunt cele mai ZGÂRCITE ZODII! Te numeri printre cei cu fermoar la buzunar?

Ultima maimuță de foc a fost în 1956, când Franța și Marea Britanie au debarcat în Egipt în timpul crizei Canalului Suez, considerată de istorici ca anunțând sfârșitul Imperiului britanic. Deși maimuța riscă să aducă instabilitate, ea ar putea anunța și o perioadă de inovații de prim ordin, consideră Thierry Chow. Tehnologia aparține într-adevăr efectului "foc". "Ar putea exista progrese majore în domeniul energiei solare și tehnologiilor legate de internet", potrivit ei.

Calendarul lunar chinez se desfășoară pe un ciclu de 12 luni atribuit fiecărui animal. Maimuța îi succede astfel caprei, care i-a urmat cocoșului. În barometrul său 'feng shui' anual oarecum ironic, CLSA, una din principalele case de brokeraj din Asia, prognozează un an plin de "volatilitate" pentru piețele financiare. "Vor fi multe suișuri și coborâșuri. Maimuța este o ființă vicleană și imprevizibilă", a spus Cherry Ma, reprezentat feng shui al cabinetului. "Vor fi fluctuații, dar și oportunității pentru cei care vor ști să profite", a explicat el.

Investitorii sunt atenționați: februarie și august vor fi lunile cele mai grele, deoarece vor intra în coliziune cu divinitatea tutelară 'Tai Sui', conform ciclului tradițional chinez de 60 de ani. "Vor exista multe transferuri de bogății (...) Se vor pierde bani", spune expertul. Nu va pierde însă toată lumea: femeile ar trebui să fie principalele beneficiare deoarece aparțin elementului "foc".

Femeile acestea sunt MAESTRE în pat! Topul celor mai bune ZODII când vine vorba de clipe fierbinţi!

Thierry Chow prevede succesul noii președinte taiwaneze, Tsai Ing-wen, care pe deasupra este născută în 1956, precedentul an al maimuței de foc. "Femeile sunt compatibile cu apa. De unde își vor trage puterea. Ele vor putea urca pe scenă, să fie promovate", potrivit clarvăzătoarei. Acest an ar putea fi problematic pentru Donald Trump, candidat la alegerile primare republicane în cursa pentru Casa Albă și acuzat de sexism. În schimb, o femeie, Hillary Clinton, este menită să câștige alegerile primare democrate.

Pentru SUA, predicția este că Soarele va fi înghițit de Lună (...). Soarele reprezintă bărbații iar luna femeile, spune Yeo. 'Un Soare care este înghițit de Lună înseamnă că femeile vor domina și vor câștiga", conchide expertul în feng shui.

Sursa: Agerpres

Dan Șova scapă definitiv de arestul la domiciliu! Decizia este definitivă!... Elevii nu se mai port ascunde. Părinții vor primi sms-uri și mail-uri cu absențele și notele celor mici...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x