Antena Căutare

A fost găsit cadavrul fetiţei de trei ani, aflată în mașina ce a căzut în Dunăre! Tatăl și fiul sunt încă de negăsit!

Trupul neînsufleţit al fetiţei de trei ani care se afla în maşina ce a plonjat în Dunăre, în urmă cu o săptămână, a fost găsit de pescari, care au alertat autorităţile. 

Trupul neînsufleţit al fetiţei de trei ani care se afla în maşina ce a plonjat în Dunăre, în urmă cu o săptămână, a fost găsit de pescari, care au alertat autorităţile.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al judeţului Caraş- Severin, Cecilia Dăneţ, a declarat, sâmbătă, că trupul neînsufleţit al fetiţei de trei ani care se afla în maşina implicată în accidentul de la Dunăre, a fost găsit în zona localităţii Liborajdea.

”A fost găsit şi trupul fetiţei de trei ani, în zona localităţii Liborajdea din judeţul Caraş- Severin, pe malul românesc al Dunării, la aproximativ zece kilometri de locul accidentului”, a declarat Cecilia Dăneţ.

Trupul a fost găsit de pescari care au alertat autorităţile. Urmează să i se facă autopsia la Moldova Nouă.

Ei sunt oamenii care au căzut cu mașina în Dunăre: „O familie săracă, dar niște oameni extraordinari”

Poliţişii fac cercetarea la faţa locului şi tot acolo au sosit şi membrii familiei implicate în accident.

Trupul neînsufleţit al copilei va fi dus la morga spitalului Moldova Noua, unde i se va face autopsia şi unde va fi identificată oficial. Apoi, familia o va putea înmormânta creştineşte.

Ceilalţi doi membri ai familei, tatăl şi fratele fetiţei, sunt încă de negăsit. Mama a fost găsită săptămâna aceasta, pe malul sârbesc al Dunării, iar autorităţile din ţara vecină au înmormantat-o, după ce i-au făcut autopsia. Acum familia a solicitat exhumarea.

Mașina căzută în Dunăre a fost găsită. Surpriză de proporții atunci când echipajele de salvatori au deschis ușile.

Sâmbăta trecută, un grav accident rutier a avut loc în dreptul localităţii Coronini din judeţul Caraş- Severin. O maşină în care se afla şoferul şi o familie: mama, tatăl, fiul de 22 de ani şi fiica de doar trei ani, a plonjat în Dunare. Şoferul a reuşit să se salveze.

Sursa: news.ro

Accident cumplit în Suceava! Patru morți și cinci răniți într-un accident auto violent... Îi lovește norocul în această duminică! Horoscopul a pregătit surprize mari pentru unii nativi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x