Antena Căutare

A fost rocker înrăit și a devenit preot. Povestea românului care a impresionat Occidentul!

Din slujba rockului, în slujba Domnului! E destinul fabulos al unui rocker care a renunţat la scenă, ca să devină preot. Părintele Radu a fost membru în două trupe de rock progresiv, cu nume predestinate: Profetul şi Bethleem

Din slujba rockului, în slujba Domnului! E destinul fabulos al unui rocker care a renunţat la scenă, ca să devină preot. Părintele Radu a fost membru în două trupe de rock progresiv, cu nume predestinate: Profetul şi Bethleem. Apoi, şi-a găsit chemarea spre cele sfinte şi a descoperit că muzica lui preferată este liturghia.

Ce au în comun cele sfinte şi muzica rock? Pe părintele Radu. Acelaşi star cu plete de pe scena anilor 90 este acum preot, în Catedrala nouă din Hunedoara. În două trupe a fost membru. Ambele cu nume predestinate. Profetul şi Bethleem.

A fost ca o profeţie, care s-a împlinit câţiva ani mai târziu. Tânărul visător de atunci şi-a găsit chemarea spre Dumnezeu.

Cei cinci copii ai părintelui, două fete şi trei băieţi, au moştenit pasiunea pentru muzică. La fel ca tatăl lor, Ioan şi Filip iubesc rockul.

Oamenii vin special la slujba de duminică, să-i asculte sfaturile înţelepte. Povestea preotului care a ajuns de la rock la liturghie îi inspiră în fiecare zi pe oamenii din jurul lui. Prin părintele Radu, mulţi au descoperit în ei credinţa.

De ce plătim mai mult pentru curentul electric. Acelaşi număr de kilowaţi, facturi aproape duble... Horoscopul Zilei de 7 februarie 2017. Nativii acestei zodii vor avea probleme în relaţia de cuplu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x