Antena Căutare

A început programul "Litoralul pentru toți". Cât costă o noapte de cazare pentru o persoană

Programul “Litoralul pentru toţi” se derulează pe tot parcursul lunii septembrie și începe miercuri, 1 septembrie, iar asta înseamnă reduceri masive la tarifele de cazare. Hotelierii au pregătit deja oferte atractive, aşă că cine ajunge în staţiunile româneşti de la Marea Neagră în perioada următoare poate beneficia de preţuri la jumtăte faţă de cele din sezon. 60 de hoteluri s-au înscris anul acesta în program.

Om la plajă
Ediţia de toamnă a programului “Litoralul pentru toţi”, care se derulează pe tot parcursul lunii septembrie, începe miercuri. Românii se pot caza în hotelurile clasificate din staţiunile de la Marea Neagră cu preţuri începând de la 36 de lei pe noapte. | shutterstock

Programul, prin care românii se pot caza în hotelurile clasificate din staţiunile de la Marea Neagră cu preţuri mai mici decât cele din vârful de sezon este iniţiat de Federaţia Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR). iar pachetele turistice sunt cu până la 70% mai ieftine în comparaţie cu tarifele din vârf de sezon.

Ce tarife sunt pentru o noapte de cazare. Banii pe care trebuie să-i scoți din buzunar

Programul “Litoralul pentru toţi”, ajuns la ediţia cu numărul 39, se derulează în perioada 1 – 30 septembrie şi se adresează tuturor turiştilor care vor să petreacă un sejur pe litoralul autohton în extra-sezon. S-au înscris în program peste 40 de hoteluri din toate staţiunile de pe litoral.

Citește și: De ce se termină mereu prețurile în ,99

“Pe baza rezervărilor făcute până în acest moment, estimăm că luna septembrie va fi una aglomerată pe litoralul românesc, cu un grad mediu de ocupare mai mare decât în anul trecut, dar sub nivelul anului 2019. Interesul ridicat manifestat de turişti îi determină şi pe hotelieri să menţină unităţile de cazare deschise până la finalul lunii septembrie”, afirma recent Dragoş Răducan, prim-vicepreşedintele executiv al Federaţiei Patronatelor din Turismul Românesc, potrivit news.ro.

Românii se pot caza în hotelurile clasificate din staţiunile de la Marea Neagră cu preţuri începând de la 36 de lei pe noapte.

Citește și: Oamenii vor scoate din buzunare mai mulți bani pentru gaze. Cu cât se vor scumpi facturile

Prin programul “Litoralul pentru Toţi”, tariful pentru o noapte de cazare începe de la 36 de lei. Cel mai ieftin pachet fără mic dejun poate fi achiziţionat la un hotel de 2 stele din staţiunea Saturn şi costă pentru 2 persoane 72 lei/noapte dacă se achiziţionează un sejur de minim 5 nopţi.

"Litoralul pentru Toţi" este singurul program social din România susţinut integral de mediul de afaceri, respectiv de patronatele hoteliere autohtone.

Citește și: Culiță Sterp și Vlăduța Lupău, tarifele pe care le cer pentru a cânta la o nuntă. Cât de mulți bani ar trebui să scoți din buzunar

Federaţia Patronatelor din Turismul Românesc are în componenţă un număr de 5.344 de societăţi comerciale din turism, care asigură venituri salariale pentru 73.752 de angajaţi, reprezentând 37% din forţa de muncă din turism, cu o cifră de afaceri cumulată de peste 5 miliarde de euro şi gestionând, într-o pondere covârşitoare, capital românesc.

Noi condiţii pentru românii care vor să intre în Bulgaria. MAE explică de ce documente avem nevoie de la 1 septembrie... Ce măști au voie elevii să poarte în sălile de clasă. Cele textile nu mai sunt interzise, dar trebuie să respecte niște ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x