Antena Căutare

A pus usturoi pe un plasture şi l-a lipit pe piele. După două săptămâni a scăpat de negi

Un catel de usturoi pe zi este, de cele mai multe ori, valoarea recomandata in scopuri medicale. Usturoiul contine o serie de nutrienti, vitamine si minerale dar si fitochimicale.

Un catel de usturoi pe zi este, de cele mai multe ori, valoarea recomandata in scopuri medicale. Usturoiul contine o serie de nutrienti, vitamine si minerale dar si fitochimicale.

De asemenea, usturoiul este un antibiotic natural şi cea mai bună parte este că acesta nu distruge şi bacteriile sănătoase. Usturoiul conţine alicina, un compus puternic care acţionează ca antibiotic şi ajută la vindecarea infecţiilor cutanate. Este interesant de ştiut că alicina se formează doar atunci când usturoiul este tăiat sau zdrobit.

Oamenii de ştiinţă au descoperit noi utilizări interesante ale usturoiului şi beneficiile pe care acesta le poate oferi: oferă protecţie împotriva bacteriilor, a infecţiilor fungice şi a altor tipuri de infecţii. Potrivit unor studii recente, compresele cu usturoi vindecă negii provocaţi de HPV.

Pune usturoi crud pe un plasture şi lipeşte-l pe piele acolo unde ai un astfel de neg. Schimbă în mod regulat plasturele, timp de două săptămâni în fiecare zi, iar rezultatele nu vor întârzia să apară.

Atenţie! Dacă aţi decis ca usturoiul să facă parte din stilul dvs. de viaţă, asiguraţi-vă că mâncaţi un usturoi organic ce are toate calităţile acestei plante. În magazine poate fi întâlnit usturoi tratat chimic care nu are nici unul din beneficiile usturoiului natural. Dacă usturoiul este înflorit, înseamnă că acesta şi-a pierdut mare parte din compuşii săi valoroşi.

Petele negre apărute pe gât pot fi semnale ale diabetului zaharat!... Nu mai suporţi durerea de spate? Îţi explodează capul? Afecţiunile pot fi tratate cu ajutorul unui cârlig de rufe...prin...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x