Antena Căutare

A revenit, oare, primăvara? Cum va fi vremea la sfârșit de aprilie. Mergem de 1 Mai la mare?

În cea mai mare parte a ţării vremea se va menţine mai rece decât în mod obişnuit în această perioadă din an, în special dimineaţa şi noaptea, informează ANM.

În cea mai mare parte a ţării vremea se va menţine mai rece decât în mod obişnuit în această perioadă din an, în special dimineaţa şi noaptea, informează ANM, citat de Mediafax.

Vremea va fi predominant frumoasă şi se va încălzi, astfel încât valorile termice se vor situa în jurul mediilor multianuale. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări după-amiaza şi seara în zonele de munte precum şi în vestul şi nord-vestul ţării, unde izolat vor fi condiţii pentru ploi slabe, de scurtă durată. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări la munte, îndeosebi în zona înaltă, dar local şi în Banat, Crişana, Dobrogea şi Moldova. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 13 şi 23 de grade, iar cele minime, în general, între 2 şi 10 grade. În zonele joase de relief, izolat se va semnala ceaţă, iar în estul Transilvaniei vor mai fi condiţii de brumă.

Horoscopul zilei 25/04/2017 - Gemenii sunt foarte ambiţioşi şi eşecurile NU îi doboară... În urmă cu un an, Geta Dor Popescu a apărut la TV și le-a dat tuturor o veste uriașă! „În 2017 eu voi...”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x