Antena Căutare

Ce tragedie! Accident CUMPLIT la Negru Vodă! O persoană a murit. Ce a provocat coliziunea

O persoană a murit şi alta a fost rănită grav, miercuri, la primele ore ale dimineţii, în urma unui accident rutier care a avut loc în zona românească a Punctului de Trecere a Frontierei (PTF) Negru Vodă.

O persoană a murit şi alta a fost rănită grav, miercuri, la primele ore ale dimineţii, în urma unui accident rutier care a avut loc în zona românească a Punctului de Trecere a Frontierei (PTF) Negru Vodă.

Anunțul a fost făcut de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Constanţa.

Potrivit sursei citate, la ora 2.45, un bărbat în vârstă de 32 de ani, aflat la volanul unui autoturism ce rula cu viteză foarte mare dinspre oraşul Negru Vodă către frontieră a pierdut controlul direcţiei de mers şi a intrat în coliziune cu un autoturism parcat pe partea stângă, în afara părţii carosabile, în zona clădirii administrative din PTF Negru Vodă, ce se află pe teritoriul României.

„În urma impactului, autoturismul condus cu viteză foarte mare a ricoşat şi a intrat în coliziune cu un panou electric, rezultând decesul conducătorului auto şi vătămarea corporală gravă a pasagerului, care se afla pe locul din dreapta faţă, un bărbat de 30 ani", se arată în comunicatul IPJ.

La rândul său, directorul Gărzii de Coastă, comisarul şef de poliţie Cristian Cicu, a declarat pentru Agerpres că accidentul, soldat cu decesul şoferului şi rănirea gravă a celeilalte persoane din autoturism, s-a petrecut la o distanţă de aproximativ 300 de metri de zona de control a documentelor din punctul comun de trecere a frontierei, aflată pe teritoriul Bulgariei, şi că nu poate fi luată în considerare o încercare de forţare a frontierei de stat.

„Pur şi simplu a scăpat de sub control autovehiculul, martorii oculari declarând că a condus cu viteză foarte mare, avea aproximativ 150 de km/oră", a declarat Cristian Cicu.

Anunțul sfâșietor venit în urmă cu puțin! Andrei, băiețelul de zece ani rănit în accidentul produs în Vrancea, a murit! ... Iarna se grăbește să se instaleze! Circulaţie rutieră în condiţii de iarnă pe Transfăgărăşan. Stratul de zăpadă este de ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu Sambata, 20.04.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x