Antena Căutare

Accident cumplit pe străzile Bucureștiului! Un pieton a fost lovit în plin de o mașină! O cameră de supraveghere a surprins puternicul impact!

Un accident cumplit s-a produs pe străzile Bucureștiului și camerele de supraveghere din trafic au surprins întregul incident.

Un accident cumplit s-a produs pe străzile Bucureștiului și camerele de supraveghere din trafic au surprins întregul incident.

Accidentul s-a petrecut pe Bulevardul Uverturii. Camera de supraveghere de pe bordul unei mașini a filmat momentul în care un pieton s-a angajat într-o trecere neregulamentară a străzii. În doar câteva secunde, bărbatul a fost lovit violent de un șofer.

Impactul a fost puternic și pietonul s-a prăbușit imediat la pământ. Din fericire însă, acesta a rămas conștient și nu s-a produs nicio tragedie.

Aceasta este cea mai puternică rugăciune pentru îndeplinirea dorințelor! Face adevărate minuni celui care o rostește!

Urmărește mai sus clipul video cu momentul accidentului! Atenție, imaginile cu accidentul au un puternic impact emoțional!

Detalii halucinante în sexgate-ul din Arestul Central. Presupusa iubită a şefului ar fi fost amantă de serviciu pentru m... Cum arată secția de Pediatrie a unui spital din România. Imaginile groazei, prin ochii unui mame disperate: "Nu am ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x