Antena Căutare

Accident grav pe Autostrada București-Pitești! Traficul a fost oprit

Accident petrecut în cursul după-amiezii de luni, pe Autostrada București-Pitești! Traficul rutier a fost restricționat în zona incidentului.

Accident petrecut în cursul după-amiezii de luni, pe Autostrada București-Pitești! Traficul rutier a fost restricționat în zona incidentului.

Traficul rutier pe Autostrada Bucureşti - Piteşti este oprit luni în zona localităţii Căteasca, judeţul Argeş, pe sensul de mers către Piteşti, după ce două maşini s-au ciocnit. În urma impactului o persoană a fost rănită.

Centrul Infotrafic anunţă că pe Autostrada A1 Bucureşti-Piteşti, la kilometrul 93+500, în zona localităţii Căteasca, judeţul Argeş, pe sensul de mers către Piteşti, a avut loc un accident rutier, în care au fost implicate două autoturisme.

Acestea au intrat în coliziune faţă-spate ca urmare a nepăstrării distanţei de siguranţă, arată news.ro.

”Evenimentul s-a soldat cu rănirea uşoară a unei persoane. Circulaţia rutieră este oprită pe cele două benzi ale sensului de mers pe care s-a produs accidentul, pentru efectuarea cercetării locului faptei”, anunţă Infotrafic.

O nouă înșelătorie a apărut în România! Autoritățile sunt în alertă... Momentul teribil în care două mașini s-au ciocnit pe E85, surprins de o cameră de bord! PATRU OAMENI au MURIT! Atenție, ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x