Antena Căutare

Doamne, Dumnezeule! O femeie însărcinată și un bărbat au avut o moarte cumplită, pe o șosea din Cluj! Atenție, imagini tulburătoare! Video

O femeie însărcinată şi un bărbat au murit, iar o altă persoană a fost grav rănită într-un accident ce a avut loc pe o șosea din Cluj, după ce un autocamion a intrat pe contrasens şi a lovit o maşină ce circula regulamentar.

Doamne, Dumnezeule! O femeie însărcinată și un bărbat au avut o moarte cumplită, pe o șosea din Cluj! Atenție, imagini tulburătoare! Video
Accident în Cluj.

Medicii ajunşi la faţa locului au încercat mai bine de o oră să resusciteze victimele. Suprevieţuitorul accidentului, care este soţul femeii decedate, a fost transportat cu elicopterul SMURD la spital.

Impactul extrem de violent a fost surprins de camerele de supraveghere din zonă. În imagini se poate observa cum şoferul autocamionului depăşeşte axul drumului şi intră pe contrasens, în încercarea de a depăşi o altă maşină. Bărbatul are însă o altă variantă.

„Nu, n-am intrat in depasire. masina care era pe partea asta a franat brusc si sa nu intru in ea am trecut dincolo. si cand am trecut dincolo am vazut ca vine dacia papuc si am vrut sa iau mult treapta ca altfel intra frontal in mine”, a spus el.

Maşina a fost proiectată în şanţ şi s-a răsturnat în urma impactului. Șoferul și pasagera însărcinată au murit, iar un alt pasager a fost transportat cu elicopterul SMURD la un spital din Cluj.

Femeia care şi-a pierdut viaţa în accident avea 33 de ani şi era însărcinată. Supravieţuitorul, în vârstă de 35 de ani, este soţul ei şi a ajuns în stare gravă la spital.

Timp de câteva zeci de minute, circulația autovehiculelor în zonă, pe drumul naţional 75, a fost blocată

Răsturnare de situație în cazul bărbatului mort după ce a consumat conservă de pește. Medicul de familie i-ar fi prescri... Iarnă în toată regula în România: Drumarii au intervenit cu utilaje și material antiderapant...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x