Antena Căutare

Accident teribil pe Autostrada București-Pitești! O cisternă lovită de un TIR

Traficul rutier a fost blocată complet, pe un sens, pentru mai bine de o jumătate pe Autostrada Bucureşti - Piteşti, la kilometrul 78, în judeţul Dâmboviţa, în urma unui accident de circulaţie. Potrivit centrului Infotrafic al Inspectoratul General al Poliţiei Române, s-au ciocnit două autoturisme, iar o persoană a fost rănită.

Accidentul s-a petrecut în zona localităţii dâmboviţene Petreşti. La faţa locului au intervenit pompierii de la ISU Dâmboviţa. După mai bine de o jumătate de oră traficul rutier a fost reluat doar pe banda numărul 1, la kilometrul 78. "La accidentul de la km 76 pe A1 s-a intervenit cu 1 ASAS. Pompierii au extras victima dintr-unul din auto imlicate şi au predat-o SAJ. Persoana prezintă o plagă la nivelul capului. Circulaţia a fost blocată pe sensul Piteşti-Bucureşti", a anunţat ISU Dâmboviţa.

Tot în această dimineaţă, în dreptul localităţii Corbii Mari pe A1, un TIR s-a ciocnit cu o cisternă. TIR a ieşit în decor, iar cisterna a lovit parapetele care separă sensurile de mers.

5 motive pentru folosirea tavanului fals... E IARNĂ în toată regula în mai multe regiuni din țară! Drumuri cu circulaţie îngreunată din cauza ploii şi ninsorii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x