Antena Căutare

Adrian Mutu la altar! Briliantul face nunta și botezul celui de-al patrulea copil în aceeași zi! Cum va arăta petrecerea?

A sosit ziua cea mare pentru Adrian Mutu.pentru a treia oară. Tot astăzi, Mutu şi Sandra îl vor boteza pe fiul lor, în vârstă de 6 luni, Tiago Adrian.

A sosit ziua cea mare pentru Adrian Mutu.pentru a treia oară. Tot astăzi, Mutu şi Sandra îl vor boteza pe fiul lor, în vârstă de 6 luni, Tiago Adrian.

Pentru marele eveniment, Sandra şi-a pregătit trei rochii create de un designer român, iar briliantul va schimba şi el două costume, pentru care mirii au cheltuit peste 25 de mii de euro.

Peste 300 de invitaţi le vor fi alături astăzi la petrecerea de la castel, unde vor fi răsfăţaţi cu un meniu de cinci stele.

”Băiatul meu se transformă, încet, încet, într-un bărbat!" Ultimele imagini cu Mario, fiul Alexandrei Dinu și al lui Adi Mutu, au cucerit internetul: E leit "briliantul!"

Cununia religioasă va avea loc la ora 17.00, la Biserica "Sf. Spiridon cel Nou". Adrian Mutu şi Sandra îi au ca naşi pe Cosmin Contra şi soţia lui, Alina, şi pe Eduard şi Beatrice Stăncioiu. Petrecerea va fi la ora 19.00, la Le Chateau.

Adrian Mutu şi Sandra au făcut cununia civilă în acest an, chiar de ziua îndrăgostiţilor.

Sportivul s-a căsătorit prima oară în 2001 cu Alexandra Dinu, cu care are primul său copil, Mario. Cei doi au divorţat doi ani mai târziu.

Adrian Mutu s-a însurat a doua oară în 2005 cu Consuelo Matos Gomez, model dominican cu care are două fiice - Adriana şi Maya Vega. Fotbalistul a divorţat pentru a doua oară în 2013, după 8 ani de mariaj.

Cod galben de vânt puternic pentru mai multe judeţe! Rafale de peste 80 de kilometri pe oră!... Veste neașteptată pentru români! Ce se întâmplă cu programul Rabla în perioada următoare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x