Antena Căutare

Alertă de ultimă oră de la meteorologi! Vremea se schimbă radical: GER, NINSORI ŞI VISCOL!

Se face frig și vin ploile și ninsorile. Vremea se răcește din nou, iar maximele nu mai trec de 5 grade, anunță meteorologii.

Se face frig și vin ploile și ninsorile. Vremea se răcește din nou, iar maximele nu mai trec de 5 grade, anunță meteorologii.

Vremea va fi în general închisă, iar valorile termice se vor situa în jurul celor normale pentru această dată. Va ninge la munte şi în Maramureş, vor fi mai ales ninsori în Transilvania şi Moldova, precipitaţii mixte în Crişana şi predominant ploi în Banat şi pe arii restrânse în celelalte regiuni. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări pe crestele montane. Temperaturile maxime se vor încadra între -1 grad în jumătatea de nord a Moldovei şi 7 grade în sudul teritoriului. Izolat, mai ales în sud, va fi ceaţă.

În Capitală, vremea va fi închisă. Trecător va ploua slab, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 4...6 grade.

La munte, vremea va fi în general închisă şi va ninge pe arii extinse ziua, iar noaptea, precipitaţiile vor fi în restrângere, iar cerul se va degaja în masivele nordice. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări pe creste.

Iarnă în toată regula peste România! În unele zone, stratul de zăpadă a depăşit jumătate de metru... CALENDAR ORTODOX. Ce TREBUIE să rostești azi, în Duminica Izgonirii lui Adam din Rai!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x