Antena Căutare

ALERTĂ în Brașov! Un copil de 5 ani din Făgăraş a fost dat dispărut

Un copil în vârstă de 5 ani din Făgăraș este căutat de echipaje ale pompierilor, după ce tatăl său a anunțat vineri că ar fi căzut într-un pârâu din Făgăraș, în timp ce traversau apa cu căruța.

Un copil în vârstă de 5 ani din Făgăraș este căutat de echipaje ale pompierilor, după ce tatăl său a anunțat vineri că ar fi căzut într-un pârâu din Făgăraș, în timp ce traversau apa cu căruța.

Alarma a fost dată chiar de tatăl copilului, care spune că micuţul ar fi căzut accidental din căruţă, chiar în apele unui pârâu învolburat pe care îl traversa.

Poliţiştii spun că bărbatul ar fi vrut să întoarcă atelajul în momentul în care a văzut că apa era prea mare şi astfel s-a răsturnat.

Echipajele de intervenţie chemate în ajutor, inclusiv scafandrii ISU, nu au reuşit să-l găsească pe micuţ.

„Colegii de la Făgăraș intervin pentru căutarea și salvarea unui minor căzut într-un pârâu din Făgăraș, în zona fostului combinat. Minorul se afla într-un atelaj cu un adult și încercau să traverseze pârâul, care avea nivelul crescut din cauza ploilor. Din nefericire, acesta a căzut. Au început căutările în avalul zonei în care acesta a căzut.", a declarat Luiza Dănilă, purtătorul de cuvânt al ISU Brașov.

Polițiștii susțin că în căruță se aflau patru copii împreună cu tatăl lor. „Victime, împreună cu tatăl său și 3 frați, au încercat să treacă râul Berivoi cu o căruță trasă de un cal. Văzând că apa este adâncă și prezintă un curs rapid, tatăl a încercat să întoarcă atelajul, moment în care s-a răsturnat. Toate persoanele au reușit să ajungă la mal, mai puțin minorul care a fost luat de apă", a precizat un reprezentat al IPJ Brașov.

Echipajele de intervenție au început căutările în aval de locul în care minorul a căzut în apă. În ultimile 24 de ore a plouat abundent în Țara Făgărașului și a crescut nivelul apelor de pe unele pârâuri.

Căutările s-au oprit pe timpul nopții, dar vor fi reluate în această dimineaţă.

50 de avertizări METEO în 24 de ore, iar PERICOLELE nu se opresc aici! Cum va fi vremea pe litoral... A dat norocul peste un român! A câştigat marele premiu la Loto 6/49 și a devenit milionar...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x