Antena Căutare

Alexandra Măceșeanu, fata dispărută din Caracal, trăia joi seară! Polițiștii s-au perindat pe lângă ”casa groazei”, dar n-au putut să intervină

Alexandra Măceșeanu, adolescenta de 15 ani care a dispărut din Caracal miercuri, 24 iulie, trăia joi seară, 25 iulie. Ba mai mult, fata ar fi reușit să sune la 112 și să ofere indicii despre locul în care se află, însă oamenii legii n-au putut să acționeze la timp, în lipsa unui mandat. 

Alexandra Măceșeanu, adolescenta de 15 ani care a dispărut de acasă miercuri, 24 iulie, trăia joi seară, 25 iulie. Ba mai mult, fata ar fi reușit să sune la 112 și să ofere indicii despre locul în care se află, însă oamenii legii n-au putut să acționeze la timp, în lipsa unui mandat.

Citește și: Cine este bărbatul care le-ar fi răpit și le-ar fi ucis pe cele două fete de la Caracal: ”Cumpăra dintr-o parte, vindea în alta!”

Surse din rândul anchetatorilor au dezvăluit, potrivit Adevărul, că Alexandra Măceșeanu a sunat la 112, joi seară, ea oferind indicii despre locul în care se află. Ba mai mult, mai multe echipaje de poliție s-au deplasat la fața locului, însă n-au intrat , pentru că nu aveau mandat.

Citește și: „Lasă-mă, că mă omori! Lasă-mă, că mă omori!” - Alexandra ar fi reușit să sune la 112, dând indicii despre casa în care era ținută

”Fata dispărută de la Dobrosloveni a sunat aseară, a anunţat: mă aflu într-o casă mare, veche, aproape părăsită, iarbă multă în curte, boscheţi şi are doi câini lupi, e într-un service. În momentul acela el i-a luat telefonul: «Cu cine vorbeşti?». Era un telefon cu botoane, ce se vorbeşte aici. Iar când a închis, cei de la 112, sau eu ştiu cum s-a-ntâmplat, au localizat apelul. După telefon au venit la adresă, dar nu a intrat absolut nimeni, pentru că dimineaţă la ora 4.00 se auzea – «Lasă-mă, că mă omori! Lasă-mă, că mă omori!». Au sunat vecinii la 112, au venit 3-4 echipaje de poliţie şi s-au plimbat pe stradă prin faţa curţii până la ora 6,00. La ora 6,00 au intrat în curte pentru că atunci au obţinut mandat de percheziţie. Alexandra le-a spus la telefon că este fata răpită când aştepta o maşină de ocazie“, a mai spus sursa citată.

Citește și: Fetele dispărute din Caracal ar fi fost arse, într-un incinerator artizanal, în curtea unui mecanic auto. Telefonul Alexandrei, crucial în găsirea celor două

Poliţiştii au descins vineri-dimineaţă la o locuinţă din municipiul Caracal, în dosarul deschis în urma dispariţiei adolescentei Alexandra Măceşeanu. La adresa percheziţionată s-ar fi găsit, într-un incinerator artizanal, oase calcinate, despre care poliţiştii vor să afle dacă sunt umane şi dacă ar aparţine celor două fete dispărute. Dispariţia fetei a fost anunţată de părinţii acesteia miercuri-seara, 24 iulie. Adolescenta, care a plecat din Dobrosloveni cu o maşină de ocazie, nu a mai putut fi contactată pe telefonul mobil. O altă tânără, din judeţul Dolj, a dispărut tot din Caracal, în urmă cu mai multe săptămâni.

Iran a eliberat nouă cetățeni indieni, membrii ai echipajului navei MT Riah... Terapia cu câini pentru deţinuţi! Un nou program naţional! Cum ajută această interacțiune grupurile de risc...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x