Antena Căutare

Andrei Gheorghe a murit. Cauza morții, stop cardio-respirator: Decesul s-ar fi produs în urmă cu 12 ore

Omul de radio si de televiziune Andrei Gheorghe a murit luni seară. Fostul om de radio și televiziune avea 56 de ani.

Omul de radio si de televiziune Andrei Gheorghe a murit luni seară. Fostul om de radio și televiziune avea 56 de ani.

UPDATE. Andrei Gheorghe a murit din cauza unui stop cardio-respirator, au constatat legiştii prezenţi luni seară la locuinţa acestuia, conform unor surse judiciare. Conform surselor citate, moartea jurnalistului a avut loc în urmă cu aproximativ 12 ore.

În jurul orei 22:15, un apel la 112 anunţa că o persoană este decedată la locuinţa sa din Voluntari. Cel care a sunat era un îngrijitor. Echipajul de ambulanţă sosit la faţa locului a constatat decesul.

Andrei Gheorghe a murit. Poliţia va deschide în acest caz un dosar de moarte suspectă.

Conform purtătorului de cuvânt al IPJ Ilfov, Ciprian Romanescu, este aşteptat medicul legist pentru stabilirea cauzelor morţii.

”Nu cunoaștem cauza morții, medicul legist urmează să stabilească acest lucru” a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Ilfov.

Andrei Gheorghe era născut la 14 ianuarie 1962, la Lipeţk, în Rusia.

Andrei Gheorghe a murit. Cauza morții, stop cardio-respirator: Decesul s-ar fi produs în urmă cu 12 ore

Tatăl lui, originar din România, a studiat la şcoala de aviaţie din Lipeţk, Rusia, iar mama sa rusoaică fiind, era chiar fiica comandantului şcolii de aviaţie. Andrei Gheorghe a absolvit Facultatea de Limbi şi Literaturi Străine (secţia rusă-engleză), Universitatea din Bucureşti.

Între 1991 şi 1993 a fost reporter special la Radio Constanţa şi a realizat mai multe emisiuni la posturile Radio Sky Constanţa (1993- 1996; "Videomania", "Vineri 13"). Pro FM Bucureşti (1996-2002;"Midnight Killer" "13-14"), şi "Gheorghe", la Antena 1.

Andrei Gheorghe: „NU ÎNȚELEG”. Ce scrie în ultimul mesaj transmis pe blogul său personal... Andrei Gheorghe a murit. Primele imagini de la locuința jurnalistului...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x