Antena Căutare

Andrei Gheorghe a murit! Fosta soție a omului de radio, mesaj cutremurător: ”Iubitul meu care nu mai ești aici…”

Vestea că Andrei Gheorghe s-a stins din viață i-a cutremurat pe cunoscuții acestuia, care au făcut publice numeroase mesaje sfâșietoare. De asemenea, chiar și fosta soție, femeia de care a divorțat în urmă cu trei ani de zile, și-a exprimat regretul pentru trecerea în neființă a acestuia.

Andrei Gheorghe s-a stins din viață la vârsta de 56 de ani, în urma unui stop cardiorespirator. La scurt timp, Petruța Gheorghe, femeia care a avut o relație discretă cu omul de radio și televiziune, a făcut public un mesaj emoționant.

„Iubitul meu care nu mai ești aici… Rămâi doar în inimile noastre. O să spun despre tine că ești extraordinar, că ai trăit extraordinar, ai iubit și greșit și făcut lucruri extraordinare. Așa erai tu, extraordinar… așa o să rămâi în memoria și inimile noastre”, a scris Petruța Gheorghe pe contul de socializare.

Petruța Gheorghe are trei copii, dintr-o relația anterioară, pe Maria (19 ani), Katarina (17 ani) și Maximilian (16 ani), însă Andrei Gheorghe avea o relație foarte apropiată cu ei și i-a iubit ca pe copiii lui biologici.

Cine a fost Andrei Gheorghe

Născut în Rusia, Andrei Gheorghe a fost unul dintre numele sonore ale radioului și televiziunii din România, realizator de filme documentare, de scurt și lung metraj.

Tatăl lui, originar din România, a studiat la școala de aviație din Lipețk, Rusia, iar mama sa rusoaică fiind, era chiar fiica comandantului școlii de aviație.

Andrei Gheorghe a absolvit Facultatea de Limbi și Literaturi Străine (secția rusă-engleză), Universitatea din București. În 2002 și 2003 a realizat, la Antena 1, emisiunea "Gheorghe".

A avut un rol secundar în filmele 'Amen' (2002) al lui Costa Gavras, 'Tinereţe fără tinereţe' (2007) al lui Francis Ford Coppola şi a colaborat cu trupa de hip hop 'Paraziţii' pentru albumul 'Irefutabil'. A mai realizat un scurtmetraj în 2008, numit 'Dubla personalitate'.

În 2006 a publicat volumul 'Midnight Killer - Banalitatea s-a născut la oraş', însoţit de un CD audio în colecţia 'Ego Publicistica' de la Editura Polirom.

Andrei Gheorghe a murit! Reacțiile vedetelor după ce s-a aflat că omul de radio și televiziune s-a stins din viață! Andr... Fenomenul astronomic, care pune pe jar omenirea! Începe în ACEASTĂ NOAPTE. Se apropie momentul!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x