Antena Căutare

Imagini tulburătoare la locul unde a murit Andrei Pintican! Tatăl lui a îngenuncheat de durere. FOTO

Familia și prietenii lui Andrei Pintican au participat, vineri, la o slujbă ce a fost oficiată de un preot la locul în care a murit tânărul.

Familia și prietenii lui Andrei Pintican au participat, vineri, la o slujbă ce a fost oficiată de un preot la locul în care a murit tânărul.

La pasarela din Bistrița în care Andrei Pintican s-a izbit cu mașina a fost sfințită o cruce în jurul căreia sunt aprinse zeci de lumânări.

Mai multe mesaje sfâșietoare au fost trimise de șoferii de BMW, membri ai grupului din care tânărul inginer de 26 ani făcea parte.

Totodată, pe stâlpul pasarelei a fost pusă o fotografie în memoria lui Andrei Pintican.

De asemenea, a fost aprinsă o candelă pe care a fost scris „BMW E 60 România” și a fost depusă o coroană de flori din partea pasionaților de aceste mașini.

Chinuit de durere, tatăl lui Andrei a îngenuncheat şi a plâns minute în şir, cu capul sprijinit de cruce, potrivit libertatea.ro.

Andrei Pintican a murit după s-a izbit cu mașina într-un stâlp, marți seara, chiar în ziua în care a divorțat.

Tânărul va fi înmormântat sâmbătă, la ora 10.30, la Bistriţa, conform datinei creştine. Familia lui susține că acesta nu s-a sinucis.

Mesajul pe care această fetiță i l-a scris lui Moș Crăciun a emoționat o lume întreagă. Fetița a avut o singură dorință... Prețul benzinei a atins un nivel record! Șoferii vor avea parte de surprize mari la pompă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x