Antena Căutare

Angajaţii primesc 6.300 de lei. A început împărțirea tichetelor de vacanță!

Norocoşii pleacă în concediu pe tichete! Primele vouchere de vacanţă pentru angajaţi au fost deja tipărite. Indiferent că lucrează la stat sau la privat, toţi angajaţii şi-ar putea plăti următorul concediu cu tichete de vacanţă. Primele vouchere au ajuns deja la patronii generoşi, care vor să-şi răsfeţe salariaţii

Norocoşii pleacă în concediu pe tichete! Primele vouchere de vacanţă pentru angajaţi au fost deja tipărite. Indiferent că lucrează la stat sau la privat, toţi angajaţii şi-ar putea plăti următorul concediu cu tichete de vacanţă. Primele vouchere au ajuns deja la patronii generoşi, care vor să-şi răsfeţe salariaţii.

Angajatorii au început să le ofere salariaţilor, în loc de prime, tichete de vacanţă. Valoarea lor maximă nu trebuie să depăşească şase salarii minime, adică aproximativ 6.300 de lei.

Atenţie – tichetele pot fi folosite doar în staţiunile din ţară şi sunt nominale. Într-un an calendaristic, angajaţii au dreptul o singură dată la astfel de vouchere şi nu vor mai primi şi prime pentru concediu sau alţi bani pentru biletele de odihnă.

Primele vouchere de vacanţă au ajuns deja la firmele ale căror patroni le-au inclus în pachetul salarial. Iar în avantaj ies mai ales companiile – sumele vor fi deduse din impozitele şi taxele pe care le plătesc angajatorii.

Pot fi folosite în decurs de un an
Tichetele de vacanţă pot fi oferite atât de firmele private, cât şi de instituţiile de stat. Bugetarii le vor primi în locul actualelor prime de vacanţă, dar, în mediul privat, acordarea acestor vouchere e la latitudinea angajatorului.

Cine primeşte vouchere poate începe să-şi organizeze timpul. Fie merge la o agenţie de turism că să-şi stabilească pachetul de distracţie, fie negociază direct cu hotelul sau pensiunea autorizată de Autoritatea Naţională pentru Turism.

Ninsorile şi viscolul au făcut prăpăd în ţară! Peste 20 de persoane au rămas blocate în maşini din cauza vremii... A apărut o carte pentru copii în care sunt promovate familiile gay!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x