Antena Căutare

Anunţ important pentru cei care circulă cu transportul în comun! Schimbarea ne afectează pe toţi

Din a doua jumătate a lunii iunie, Regia Autonomă de Transport București va demara programul de reparare a vehiculelor defecte care nu pot fi puse în circulație în prezent.

Din a doua jumătate a lunii iunie, Regia Autonomă de Transport București va demara programul de reparare a vehiculelor defecte care nu pot fi puse în circulație în prezent.

"Având în vedere finalizarea procedurilor de achiziționare a pieselor de schimb necesare, începând din a doua jumătate a lunii iunie, RATB va demara programul de reparare a vehiculelor ce prezintă defecțiuni și care în prezent sunt imobilizate. În acest context, prioritatea maximă a managementului RATB este derularea tuturor programelor de reparare și întreținere a parcului circulant, astfel încât să putem acoperi în mod corespunzător cererea pe toate liniile și să oferim condiții mai bune de transport călătorilor noștri", precizează regia într-un comunicat trimis către agerpres.ro.

RATB asigură călătorii că toate mijloacele de transport aflate în acest moment în circulație în rețeaua RATB îndeplinesc standardele de siguranță impuse de legislația în vigoare și au reviziile tehnice efectuate.

Peste 1.000 de vehicule ale RATB au circulat, pe parcursul zilei de luni, cu farurile aprinse, în semn de protest față de modul în care managementul regiei gestionează aspectele de care depind siguranța, timpul de așteptare și confortul călătorilor.

Potrivit lui Vasile Petrariu, președintele Sindicatului Transportatorilor din București (STB), conducătorii autobuzelor, troleibuzelor și tramvaielor nu mai sunt dispuși să preia zilnic nemulțumirile călătorilor, afectați în principal de timpul mare de așteptare în stații.

Potrivit datelor RATB, la ora actuală, în București se află în circulație 767 de autobuze, 280 de tramvaie și 180 de troleibuze, însă foarte multe vehicule rămân în garaj din cauza lipsei pieselor de schimb și a subansamblelor. Prin achiziționarea unor noi piese de schimb, regia ar putea scoate în circulație cel puțin 835 de autobuze.

Sursa: agerpres.ro

Meteorologii ne avertizează din nou: Vremea o ia razna! Vezi care sunt zonele afectate... Descoperire înfricoşătoare în Vaslui, în timpul unor săpături! Muncitorilor nu le-a venit să creadă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x