Antena Căutare

Anunţ important! Se sună mobilizarea în ARMATĂ, începând cu 24 septembrie

Anunţ important pentru rezerviştii aflaţi în planurile de mobilizare. Aceştia vor fi chemaţi la unităţile militare între 24 şi 27 septembrie, pentru activităţi de pregătire şi pentru actualizarea datelor de evidenţă militară, conform Prefecturii Capitalei.

Anunţ important pentru rezerviştii aflaţi în planurile de mobilizare. Aceştia vor fi chemaţi la unităţile militare între 24 şi 27 septembrie, pentru activităţi de pregătire şi pentru actualizarea datelor de evidenţă militară, conform Prefecturii Capitalei.

Ministerul Apărării Naţionale, în colaborare cu MAI şi Prefectura Capitalei şi administraţia publică locală vor organiza un exerciţiu de mobilizare privind verificarea stadiului pregătirii propulatiei pentru apărare, în conformitate cu prevederile planului aprobat de către Consiliul Suprem de Apărare a ţării.

URGIE în România! Cod PORTOCALIU de averse torenţiale, căderi de grindină şi descărcări electrice... Astăzi, un mare actor ar fi împlinit 86 de ani. Mesajul emoționant al soției sale îndurerate...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x