Antena Căutare

Anunţul făcut de meteorologi în urmă cu puţin timp! A fost emis COD GALBEN de CANICULĂ pentru mai multe zone! Temperaturile vor depăşi 33 de grade

Începutul săptămânii ne aduce vreme deosebit de caldă, căci meteorologii au emis cod galben de caniculă în şase judeţe din vestul şi nord-vestul ţării, astfel că temperaturile vor depăşi 33 de grade Celsius.

Începutul săptămânii ne aduce vreme deosebit de caldă, căci meteorologii au emis cod galben de caniculă în şase judeţe din vestul şi nord-vestul ţării, astfel că temperaturile vor depăşi 33 de grade Celsius.

Potrivit Administrației Naționale de Meteorologie (ANM), temperaturile vor ajunge chiar și până la 37 de grade luni, iar marți și miercuri canicula va cuprinde tot restul țării. Luni, vremea va fi caniculară în Arad, Timiș, Bihor, Sălaj, Satu Mare și Maramureș, aceste județe fiind cele vizate de atenționarea de cod galben. De asemenea, indicele de umezeală (ITU) va depăși limita critică de 80 de unități, informează ANM. Marți și Miercuri, căldura se va extinde asupra întregii țări.

Atât în București, cât și în Banat, Crișana, Moldova și restul Munteniei se anunță temperaturi ridicate până la pragul caniculei. În toate aceste regiuni se vor înregistra temperaturi de până la 34 de grade în timpul zilei, informează ANM.

De asemenea, temperaturile din termometre vor urca la 30 de grade în Dobrogea, unde nici noaptea nu va fi prea răcoroasă, căci se vor înregistra 20 de grade în termometre.

Aversele vor fi slabe din punct de vedere cantitativ, de luni până joi. În Crișana, de asemenea, începând de miercuri, vor fi înregistrate maxime regionale între 33 – 34 de grade, iar media temperaturilor minime va fi de 17 – 18 grade Celsius.

Transilvania va fi zona cea mai răcoroasă în această săptămână, cu temperaturi maxime de până la 30 – 31 de grade, iar cele minime de până la 11 – 12 grade.

Sursa: Agerpres

Rezultate BAC 2015 edu.ro. Profesori și elevi din Bihor, suspectați de fraudă la examen, după ce s-au descoperit similit... Rezultate BAC 2015 edu.ro. O elevă din județul Galați a predat lucrarea de examen cu tot cu fițuici...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x