Antena Căutare

Emoționant. Apelul disperat pentru bebelușul român părăsit într-un spital din Italia

O româncă și-a abandonat bebelușul într-un spital din Italia.Micuțul s-a născut la sfârșitul lunii septembrie, în Trento

O româncă și-a abandonat bebelușul într-un spital din Italia.Micuțul s-a născut la sfârșitul lunii septembrie, în Trento. Era evident că ceva era în neregulă cu el, așa că a fost transferat la Spitalul de Pediatrie din Bari. După un șir lung de investigații, bebelușul a fost diagnosticat cu o patologie metabolică, leucinoză și o problemă cardiacă.

Mama i-a stat alături până până în urmă cu o săptămână, conform publicației nuovosud.it, când a plecat din spital și a dispărut.

Echipa medicală nu rămas indiferentă. Bebeluțul român a devenit mascota spitalului, unele asistente făcând gărzi duble pentru a-l putea supraveghea și îngriji.

Povestea lui a ajuns și la urechile localnicilor, care au adus scutece, haine și produse de îngrijire pentru el.

În tot acest timp, medicii au sesizat autoritățile, iar cazul de abandon al micuțului a ajuns pe masa Curții pentru Minori. Cel mai probabil, mama copilașului ar putea fi decăzută din drepturi.

Un apel emoţionant a fost lansat pentru bebeluşul român părăsit de mamă în spital, în Italia. A fost publicată fotografia acestuia şi mesajul: "Ajutaţi-l pe acest micuţ".

Drama bebeluşului român de 48 de zile abandonat de mamă în spital, în Italia, a emoţionat sute de oameni, nu doar pe medicii şi asistentele care îl îngrijesc în spitalul de pediatrie din Bari. "La un momentdat mama a plecat şi nu s-a mai întors. Ne-a fost imposibil să o mai găsim.", a declarat presei italiene una dintre doctoriţele care îngrijesc acum bebeluşul.

Școlile de stat din România s-ar putea închide! Probleme mari în mai multe unități de învățământ... Bani mai mulți pentru profesori! Salariile vor crește de două ori în următoarele luni...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x