Antena Căutare

Astrele s-au pus pe treabă și au copt surprize mari pentru zodii în săptămâna care vine! Pe tine ce te așteaptă?

Astrele au decis cam ce soartă le așteaptă pe zodii în săptămâna 14-20 octombrie. Pregătește-te să descoperi la ce ar trebui să te aștepți în perioada următoare.

Astrele au decis cam ce soartă le așteaptă pe zodii în săptămâna 14-20 octombrie. Pregătește-te să descoperi la ce ar trebui să te aștepți în perioada următoare.

Nu toate zodiile vor avea parte de o săptămână bună, dar prin horoscop există și câțiva norocoși.

Berbec. Acorzi mai multă atenție sentimentelor și relațiilor parteneriale. Unele situații neprevăzute e pot da complet peste cap.

Taur. Te cam ia valul și ai porniri de șef atât la birou, cât și în familie. E posibil să ai parte de o schimbare majoră în viața ta.

Gemeni. Dai dovadă de mult orgoliu și subiectivism și asta s-ar putea să îți aducă numeroase probleme în viața personală.

Rac. Dorința de îmbogățire este mare, dar nu se concretizează pentru toată lumea. E posibil ca pentru unii nativi să apară o relație sentimentală sau câștiguri în bani.

Leu. Au parte de o formă fizică și psihică de invidiat și vor reuși la examene sau la tot felul de situații dificile. Totuși, nu la fel de bine vor sta și cu banii.

Fecioară. Nativii vor deveni meticuloși și cu asta vor reuși să îi enerveze pe cei din jur.

Balanță. Reprezentanții vor fi cam nervoși și vor avea tendința să se descarce pe alții. E posibil să fie victimele unor furturi sau să aibă parte de pagube neașteptate.

Un hoț de bijuterii a fost imobilizat de niște români curajoși, chiar în timp ce fugea! Scenele au fost surprinse pe străzile Londrei!

Scorpion. Dau dovadă de calm și de liniște și asta le poate aduce multe reușite în tot ceea ce vor face.

Săgetător. Îi paște norocul și succesul săptămâna aceasta și nu e exclus să o ducă mai bine și cu banii.

Capricorn. Îți adună forțele pentru a marca un venit suplimentar. Unii vor reuși să își mărească suma de bani, alții se vor împrăștia în multe cheltuieli.

Vărsător. Se pricep de minune să ducă la final unele proiecte mai vechi. Dau dovadă de multă creativitate.

Pești. Au motive de mândrie și de satisfacție la locul de muncă în urma obținerii unor merite speciale. Unii vor primi daruri, bani și surprize neașteptate.

Prietenii au vrut să facă un grătar pe cinste, dar situația a scăpat imediat de sub control și lucrurile au luat-o razna... Minune dumnezeiască în Giurgiu! Localnicii și-au pus mâinile în cap atunci când au văzut miracolul întâmplat pe lângă ca...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x