Antena Căutare

Atenţie, bucureşteni! Metrorex începe AZI modernizarea sistemului de control. Ce staţii vor fi închise

Metrorex începe miercuri modernizarea staţiilor de metrou. În perioada 19 – 25 aprilie, se va lucra la modernizarea sistemului de control-acces a trei staţii de metrou din Bucureşti.

Metrorex începe miercuri modernizarea staţiilor de metrou. În perioada 19 – 25 aprilie, se va lucra la modernizarea sistemului de control-acces a trei staţii de metrou din Bucureşti.

Modernizarea sistemului de control presupune înlocuirea liniei actuale de turnicheţi, cu o vechime de peste 20 de ani, cu porţi de acces batante, moderne, care facilitează atât intrarea, cât şi evacuarea rapidă a călătorilor în situaţii de urgenţă, precizează Metrorex.

– Staţia Republica – Acces A (Bulevardul Basarabiei). Călătorii vor putea utiliza celelalte trei intrări disponibile ale staţiei de metrou Republică (accesul B – Bulevardul Basarabiei, gara Titan-Sud, C şi D – Şoseaua Dudeşti – Pantelimon.

– Staţia Titan – Acces B (Bulevardul Nicolae Grigorescu, Strada Liviu Rebreanu). Călătorii vor putea utiliza accesul A (Bulevardul Nicolae Grigorescu).

– Staţia Nicolae Grigorescu – Acces A (Bulevardul Camil Ressu, Aleea Fuiorului). Călătorii vor putea utiliza accesul B (Bulevardul Camil Ressu, Bulevardul Nicolae Grigorescu).

De asemenea, în perioada 26 aprilie – 5 mai, vor fi lucrări la celelalte zone de acces ale celor trei staţii astfel:

– Staţia Republica – Acces B, C şi D;

– Staţia Titan – Acces A;

– Staţia Nicolae Grigorescu – Acces B.

În perioada următoare, stațiile de metrou cu o singură ieșire vor fi închise o săptămână, pentru lucrări de modernizare.

În noaptea de Înviere şi-a văzut tatăl dându-şi ultima suflare. Omul a murit după ce a ajuns la spital pe picioarele lui... Femeile NU au voie, sub nicio formă, să facă asta în Miercurea din Săptămâna Luminată! Este mare păcat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x