Antena Căutare

Atenţie, nativi din Peşti! Persoanele dragi vouă au nevoie de afecţiune! Nu-i neglijaţi! Previziunile zilei, cu Amalia!

Ziua de astăzi se anunţă a fi solicitantă pentru persoanele născute sub semnul peşti căci persoanele din viaţa lor le solicită afecţiunea.

Ziua de astăzi se anunţă a fi solicitantă pentru persoanele născute sub semnul peşti căci persoanele din viaţa lor le solicită afecţiunea.

Berbec – Sentimentul de siguranţă dat de relaţia cu cei dragi ar trebui să fie principala ta zonă de interes. Este un moment bun ca să-ţi defineşti aşteptările emoţionale şi să petreci mai mult timp liber alături de familie.

Taur – Prietenii sau rudele îţi pot cere ajutorul şi nu ar trebui să eziţi să fii alături de ei. De asemenea, ar trebui să petreci mai mul timp cu verii ori fraţii tăi.

Leu – Rezervă-ţi câteva moment în care să faci ordine în sufletul tău. E timpul să renunţi la relaţiile care nu mai sunt funcţionale şi să mergi mai departe.

Află care sunt previziunile zilei pentru celelalte zodii, în clipul de mai sus!

Puteți urmări edițiile integrale ale emisiunii ”Neatza” cu Răzvan şi Dani pe Antenaplay.ro!

Autorităţile sunt în alertă! 12 români întorşi din Africa sunt monitorizaţi în permanenţă... VIDEO! Vei continua să le mănânci? Cum și din ce sunt făcute, de fapt, delicioasele NUGGETS...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x